Mic dejun ayurvedic: mar gatit cu cuisoare, pentru digestie si vitalitate Skip to main content
Mic dejun ayurvedic: mar gatit cu cuisoare, pentru digestie si vitalitate

Incepe ziua cu un mic dejun ayurvedic, care iti ajuta digestia si iti da vitalitate. Reteta de mar cu cuisoare asigura energia necesara pentru startul zilei, lasand loc apetitului de pranz. Este un mic dejun usor, recomandat inclusiv in curele de slabire. Stimuleaza tractul intestinal, sporeste luciditatea, furnizeaza vitamine.

CITESTE RETETA VEGANA: TOCANA DE DOVLEAC CU MAR

Se poate gati peste noapte in slow cooker setat pe nivelul cel mai mic sau timp de o ora setat pe nivelul cel mai mare. Se umple vasul de slow cooker cu cativa centimentri de apa, pentru a evita arderea. Se serveste imediat. Pentru mai multe calorii si aport de energie, se pot adauga cateva cereale. Nu se recomanda servirea seara sau la cina.

Ingrediente:

  • 1 mar intreg, proaspat, decojit si curatat
  • 5 cuisoare
  • ¼ cana de apa purificata

CITESTE DESERT SANATOS: BUDINCA DE PAINE, CU MERE SI SCORTISOARA

Preparare:

  • Se taie marul bucatele. Se adauga cuisoarele, marul si apa intrun vas acoperit.
  • Se gateste pana cand marul se inmoaie.
  • Se scot cuisoarele si se serveste marul, optional cu cereale.

 

Hatha Yoga Seva va invita la Yoga Psychology Seminar, un eveniment unic, sustinut de Swami Abhishek Chaitanya Giri Maharaj. Swami este cel mai tanar din ultima generatie de preoti hindusi Maha Mandaleshwar. Astazi, India mai are doar 80 de calugari care detin acest titlu si care transmit mai departe invatamintele stravechi autentice. Seminarul va avea loc in zilele de 6-7 aprilie 2019, la Ramada Bucharest Convention Center. Detalii pentru inscrieri aici.

 

Comenteaza cu Facebook