Scoala de toamna Hatha Yoga Seva 2019 Skip to main content
Scoala de toamna Hatha Yoga Seva 2019

Hatha Yoga Seva redeschide Scoala de Toamna 2019 atat pentru incepatori, cat si pentru nivel mediu (dedicat celor care au parcurs deja clasa de incepatori sau care au mai practicat hatha yoga traditionala). Cei care au practicat ocazional “yoga sportiva” sunt rugati sa parcurga clasa de incepatori (teorie si practica).

Locul unde se tin cursurile: zona Casa Presei Libere, in incinta Ramada Plaza Hotels.

Durata curs incepatori:  3 luni de zile, 12 sesiuni saptamanale, incepand cu marti, 17 septembrie. Cursurile se tin in fiecare marti, intre orele 19.00 - 21.00.

Durata curs nivel mediu: 3 luni de zile, 12 sesiuni saptamanale, incepand cu miercuri, 18 septembrie. Cursurile se tin in fiecare miercuri, intre orele 19.00 - 21.00.

Pentru inscrieri, trimiteti mail la hathayogaseva@gmail.com, cu mentiunea ca in subiectul mailului sa alegeti clasa pentru care optati: nivel mediu sau incepator. In mail trebuie, de asemenea, sa mentionati: nume, prenume, varsta, probleme de sanatate, daca ati mai practicat yoga (ce forma), precum si motivul pentru care doriti sa practicati yoga. 

Costuri

  • Cursul de incepatori: 220 RON lunar, platibili la inceputul fiecarei luni de curs (o luna de curs este alcatuita din 4 sesiuni a cate 2 ore fiecare)
  • Cursul de nivel mediu: 230 RON lunar, platibili la inceputul fiecarei luni de curs (o luna de curs este alcatuita din 4 sesiuni a cate 2 ore fiecare)

SCOALA HATHA YOGA SEVA PENTRU INCEPATORI

Informatii teoretice si practice din Hatha Yoga, Jnana Yoga, Krya Yoga, autocunoastere si control (ex: cum functioneaza mintea, cum sunt oxigenate celulele creierului si ale corpului), precum si metode de intretinere a sanatatii corpului, mintii si psihicului. Cursurile mai au ca obiectiv intelegerea profunda a ceea ce este yoga atat din punct de vedere teoretic, cat si practic. Tehnici de meditatie Zen, concentrare si linistire a mintii. 

Iata si o parte din componenta generala a claselor de incepatori de la Scoala de toamna 2019:

- Reguli esentiale in respiratie si clasa de hatha yoga / partea teoretica (evaluare a participantilor la clasa).

- Componenta sistemului Yoga si semnificatii.

- Clasa dedicata mobilitatii coloanei vertebrale.

- Clasa dedicata tehnicilor de purificare si intretinere a sanatatii corpului.

- Chackre, legaturi cu glandele si importanta lor energetica pentru corpul fizic si sanatate.

- Modul de functionare a mintii, precum si controlul acesteia. Metode practice.

- Mudre. Semnificatii energetice.

- Modalitatea corecta de executie a asanelor, plus efecte si contraindicatii.

- Tipuri de alimentatie yoghina pentru obtinerea celor mai bune rezultate in practica.

- Tipuri de exercitii pentru diverse disfunctionalitati fizice si maladii (preventie)

SCOALA HATHA YOGA SEVA NIVEL MEDIU

- Respiratia in asane, tehnici pranyama. Bandhas (tehnici suplimentare de executie) si Mudre.

- Tehnici suplimentare de purificare si constientizare. Kryas.

- Tehnici suplimentare de meditatie. Intelegere si perceptie a procesului meditativ. 

- Discernamant (viveka) si claritate in practica si in viata. Aplicarea tehnicilor yoga in viata de zi cu zi. Cum practicam si de ce practicam. Cauze esentiale. Distinctie intre dorinta - necesitate si reactie. Grade de constientizare si puncte de reper esentiale in tehnicile de constientizare.  

Instructor: Val Voicu. Citeste aici si aici interviuri cu Val. 

- 6 ani de Hatha Yoga Seva (citeste aici http://www.yogasat.ro/scoala-hatha-yoga-seva-4-ani-de-existenta-hari-om-tat-sat - feedbackuri din 2017)

Inscrieri: trimiteti mail la adresa hathayogaseva@gmail.com, mentionand clasa la care doriti sa va inscrieti in subiectul mailului (incepatori, nivel mediu)

hatha yoga sevascoala toamnascoala hatha yoga seva

 

Comenteaza cu Facebook