Apa vie, adevăr sau ficțiune - a doua parte Skip to main content
picaturi-apa

Elementul Apă are o forță vitală uriașă, apa având puteri vindecătoare. Aproape 70% din pământ și din corpurile noastre sunt alcătuite din apă. Apa are energii nutritive și calmante. Atunci când facem o baie sau mergem la înot, corpul se relaxează în mod natural foarte repede. Apa scoate negativitatea, ne echilibrează emoțiile și ne face mintea calmă și concentrată.

Citește aici prima parte.

Când apa este liniștită și curată, ne induce o atitudine spirituală și filozofică față de viață. Apa este asociată cu puterea de a conceptualiza idei noi, gânduri, energie de vindecare și restabilire a sănătății. De asemenea, are un efect asupra emoțiilor, sentimentelor și intuiției.

Recent, oamenii de știință au descoperit faptul ca apa are memorie, numind-o „Descoperirea Mileniului”, pentru că a produs o revelație uriașă în conștiința umană și ne-a schimbat percepția, prin dezvăluirea unui adevăr științific uimitor. Picăturile de apă, examinate individual, printr-un microscop performant, alcătuiesc un model propriu specific, fiecare picătură se distinge de cealaltă, fiind deosebit de frumoase.

În Germania a fost realizat un experiment științific în care un grup de studenți a fost încurajat să studieze o picătură de apă provenită din aceeași sursă de apă, în același timp. Prin examinarea atentă a picăturilor individuale, s-a văzut că fiecare picătură, deși provenea din aceeași sursă, a produs imagini diferite.

Image

Al doilea experiment a constat în introducerea unei flori într-un recipient cu apă. După un timp, au fost extrase picături de apă pentru examinare. După mărirea imaginii s-a constatat că modelul era asemănător în toate picăturile și fascinant.

Image

Când același experiment a fost făcut cu o specie diferită de floare, picăturile de apă mărite la microscop au arătat complet diferit, demonstrând astfel că fiecare floare determină un alt model.

William Brown, un tânăr biofizician și om de știință, ne dezvăluie că prin această descoperire care demonstrează că apa are memorie, se poate forma o nouă percepție si anume, că pe măsură ce apa călătorește, ea colectează și stochează informații din toate locurile prin care a călătorit. Astfel, prin apa, oamenii se conectează la o mulțime de locuri și surse de informații diferite atunci când beau această apă, în funcție de traseul acesteia.

Structura geometrica a moleculei de apa înregistrează amprentele energetice din substanțe, activități și frecvența gândirii la care a fost expusă apa.

Experimentele de mai sus și nu numai, arată că orice substanță care intră în contact cu apa lasă urme  în ea. Cu toate acestea, emoțiile umane au cea mai puternică influență.

Tradițiile străvechi de utilizare a apei sfințite, izvorăsc din această cunoaștere. Frecvența rugăciunii corectează apa ajunsa deja în interiorul corpului nostru. Apa este purtătorul de informații care modifică sângele, țesuturile și reflectă caracterul conștiinței umane. 

La nivel macro, Pământul, care este un container uriaș de apă, răspunde la calitatea gândurilor și sentimentelor noastre. Iubirea crește frecvența care se imprimă apei.

Dr, Masaru Emoto a reușit sa fotografieze diverse cristale de apa, supuse anumitor condiții fizice și emoționale, demonstrând capacitatea acestora de a-și schimba structura sub influența acestora.

Image

Păstrând aceeași logică, putem afirma că lacrimile umane sunt prețioase pentru că pot conține informații provenite din depozitul de apă al corpului, fiind specifice fiecărei persoane. Această ipoteză creează noi perspective importante asupra proceselor de biogeneză, evoluție, inteligență biologică și conștiință, cu aplicare în dezvoltarea noilor tehnologii necesare în domeniile, sănătate, producție și agricultură.

Metode de întărire a elementului apă în organism:

Consumul de apă pe parcursul zilei. Acest lucru poate părea simplu, dar mulți dintre noi ajungem des într-o stare de deshidratare parțială. Este esențial să bem suficientă apă pentru a ne menține hidratați și plini de energie pe tot parcursul zilei. Este vital pentru o sănătate bună.

Citește și: Tehnica simplă de echilibrare a organismului prin consumul de apă

Deoarece elementul apă controlează emoțiile, este important să ne lăsăm sentimentele să curgă liber ca apa. Trebuie să învățăm să ne recunoaștem și să ne respectăm toate sentimentele fără a le eticheta ca fiind bune sau rele, negative sau pozitive și este bine să le împărtășim cu cei pe care îi simțim aproape sau în care putem avea încredere. De asemenea, este important să îi ascultăm pe cei din jurul nostru.

Apa are și capacitatea de a reține energie. Dimineața, putem bea apa lăsată peste noapte într-un vas de cupru sau de argint, astfel încât să poată scoate energiile pozitive, ionii de cupru sau de argint - benefici sănătății.

În concluzie, putem spune că apa în sine nu are conștiința, însă este un vehicul al acesteia fiind capabilă să transporte energia sub toate formele ei, subtilă sau brută, devenind astfel un leagăn al vieții.

Citește aici prima parte.

Sursa: resonancescience.org, ro. freepressjournal.in, yourwatermatters.com
Material susținut de
Image

Comenteaza cu Facebook