Reteta ayurvedica: Supa de kale si morcov Skip to main content
Reteta ayurvedica: Supa de kale si morcov, cu ghimbir si chimen

Prepara o reteta ayurvedica care te va incalzi in zilele reci de final de toamna - iata cum gatesti o supa de kale si morcov, asezonata cu ghimbir si chimen.

Aceasta supa are abilitatea de a ameliora problema refluxului gastroesofagian, diminuand astfel arsurile. Totodata, supa de kale si morcov va accelera tranzitul intestinal, remediind afectiunile gastrointestinale minore.

Citeste: RETETA VEGETARIANA DE TOAMNA: RISOTTO CU DOVLEAC PLACINTAR

Pentru a prepara aceasta supa ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 4 morcovi intregi
  • ½ lingurita de chimen
  • o bucata de 2-3 cm de ghimbir
  • 200 g de varza kale
  • ¼ limeta
  • ½ lingura de sare de mare
  • 1 lingura de ulei de floarea soarelui

Curata si toaca varza kale si morcovii. Pune-le intr-o oala si acopera-le cu apa. Completeaza cu celelalte ingrediente si aprinde focul. Fierbe pana cand legumele, in special morcovul, se inmoaie apoi opreste focul si serveste supa calda.

Citeste: DESERT AYURVEDIC DE SEZON: PARA IN CRUSTA CROCANTA CU GHIMBIR

Comenteaza cu Facebook