Reteta ayurvedica: Cartofi dulci cu varza Kale si ghimbir Skip to main content
Reteta ayurvedica: Cartofi dulci cu varza Kale si ghimbir

Gateste aceasta reteta de cartofi dulci cu varza Kale si ghimbir, un preparat de sezon cu care nu numai ca iti vei hrani trupul, insa iti vei fortifica totodata si sistemul imunitar.

Citeste: RETETA: SALATA DE AVOCADO CU PASTE, GUSTOASA SI SATIOASA

Pentru a prepara 2 portii de cartofi dulci cu varza kale si ghimbir ai nevoie de 40 de minute si urmatoarele ingrediente:

  • O radacina de cativa cm de ghimbir proaspat
  • 200 g de varza Kale
  • un praf de sare de mare
  • 1 lingura de ulei de floarea soarelui
  • 2 cani de cartofi dulci

Citeste: REȚETĂ AYURVEDICĂ PENTRU IARNĂ: CHAI AROMAT

Fierbe varza Kale pana cand frunzele isi schimba culoarea.

Intr-o alta oala, pune cartofii dulci curatati si taiati cuburi, apoi acopera-i cu apa si fierbe-i, punand in apa si putina sare. Dupa ce cartofii se fierb, strecoara-i.

Incinge uleiul de floarea soarelui intr-o tigaie, alaturi de ghimbirul dat pe razatoare. Dupa ce sotezi ghimbirul pret de 30 de secunde, adauga cartofii dulci si varza kale in tigaie. Amesteca cu grija, pentru a nu faramita cartofii. Opreste focul cand consideri ca preparatul a capatat textura dorita de tine.

 

*In luna februarie a anului 2018 se deschide Scoala de primavara Hatha Yoga Seva. Mai multe informatii gasesti aici, iar pentru inscrieri trimite mail la adresa hathayogaseva@gmail.com.

Comenteaza cu Facebook