Alina Ungureanu: „Yoga este iubirea autentică” Skip to main content
Alina-Ungureanu

Alina Ungureanu consideră că yoga este iubirea pură, necondiționată, autentică. Practica yoga a adus-o mai aproape de Dumnezeu și de bucuria de a fi, de acceptare, iertare, prezență, recunoștință, toate acestea conducând-o către fericire.

Citește și: Sawan Singh, un mare sfant si maestru spiritual

Mai multe despre Alina în interviul oferit în exclusivitate pentru YogaSat

„Yoga este iubirea pura si nu mă refer la acea iubire narcisista ci la iubirea necondiționata, iubirea adevărată, atunci când îți întreci limitele, când te autodepășești, atunci când ești NIMENI, NIMIC, NICICÂND și NICIUNDE. Când te autodepășești te iubești mai mult, te iubești atât de total încât iubirea se va revarsă din tine și va ajunge la alții. Yoga este iubirea autentica. Doar fiind autentic te poți iubi, împlinind menirea pentru care te-ai întrupat pe Pământ.

Image

Practica yoga m-a apropiat de Dumnezeu, de Sursa, mi-a adus bucuria de a fi, m-a învățat sa-mi ofer pace, iubire, acceptare, iertare, înțelegere, prezență, să fiu recunoscătoare pentru toate darurile Vieții. Toate acestea m-au condus spre fericire. Acea fericire care nu apare atunci când lucrurile ies cum vreau eu pentru ca fericirea este o stare de a fi și mai puțin rezultatul unor acțiuni sau circumstanțe. Fericirea este o stare care poate fi atinsa doar când este prezentă conștient dimensiunea spirituală a ființei, este o stare de a fi în acceptare cu ceea ce se întâmplă în momentul prezent.

Practicând yoga am învățat să respir din nou, să respir conștient. Prin respirație te conectezi la clipa prezentă și te sincronizezi cu viața, ești în armonie cu ritmul vieții. Respirația reprezintă puntea de legătură între corp și conștiință. Treptat mintea va învăța să tacă , iar aceasta tăcere va deschide ușile unui nou univers, al Păcii. Pe măsura ce ne liniștim mintea și emoțiile avem acces mai ușor la inima. Miracolele se întâmplă când permanentizam propriile trăiri în prezent.

Ce produci în interiorul tău are efect in exteriorul tău. Scopul meditației este să-ți depășești mintea analitica cunoscând astfel Gratia Divina. Atunci când ești atins de aceasta nu mai exista cale de întoarcere, pur si simplu lași fluxul sa te duca unde te va duce fiindcă el știe unde vrei sa ajungi si s-ar putea sa te duca acolo mai repede decât pe calea aleasa de tine. Atunci te abandonezi complet, “just go with the flow”. Iubirea devine Beatitudine, Bucuria înflorește prin Libertate iar Dragostea ne duce in Unitate.

Image

Suntem un organism format din ființe umane, trebuie să învățam să facem schimb de informații, să ne sprijinim, să comunicam mai bine, să strălucim unii pentru ceilalți nu ca să-i depășim pe alții ci ca si ei să strălucească. Suntem conectați dintotdeauna pentru totdeauna! Daca s-ar studia aceste lucruri in instituțiile de învățământ sau la locurile de munca…

Atunci când exista armonie între ce gândești, ce spui, ce simți și ce faci devii conștient de momentul prezent si de interiorul tău. Atunci te conectezi la înțelepciunea minții tale, la intuiția inimii tale și trăiești in armonie cu tine, cu ceilalți oameni si toata natura. Din punctul meu de vedere aceasta este yoga, “yoga sportiva” fiind doar educație fizica si sport.

Mă bucur sa vad ca noua știința vine sa confirme existenta Divinității. Eu cred ca Iisus a fost cel mai mare maestru (învățător) al tuturor timpurilor pentru ca el aduce doua imperative extraordinare iubirea si iertarea. Atunci când aceste valori exista in interiorul nostru, toți suntem maeștrii.

Yoga este cea mai buna provocate din viața mea! Sunt pregătită pentru următoarea!

Mulțumesc cu iubire si pace! Namaste!

Maria Alina, instructor yoga - FB Alina Zest Yoga, insta alinazestyoga.”

Mulțumim Alina.

Namaste!

Primește săptămânal informații inedite și interesante despre practica și știința Yoga. Abonează-te aici la newsletter-ul săptămânal.

Comenteaza cu Facebook