Despre Elixirul Merlin, folosit în alchimia europeană medievală Skip to main content
Despre Elixirul Merlin, folosit în alchimia europeană medievală

Unul dintre cele mai puternice elixire KIGAM, Elixirul Merlin vă aduce spiritul si suflul arhetipului Magului vestic. Elixir folosit in alchimia europeană medievală, Merlin de KIGAM amplifică aura astrală si vitală. Numit si Elixirul Magilor este recomandat in pregătirea pentru contemplație, meditație și in acelasi timp pentru ancorarea in prezent, este o combinație măiastră intre subtil si materie pentru că stabilizează mintea si conexiunea cu principiile celor 5 elemente ale Creației (de la elementul ether la pămânat).

Nu intâmplător conține multe uleiuri esentiale lemnoase. Dacă uleiul de geranium bourbon (banală mușcată) desface aura astrală ale fiintei către realitățiile planului astral, uleiurile esențiale de pin, cedru, chiparos aduc in aura forta de penetrare constientă in acest plan astral si o centrare a atenției in jurul sufletului. Uleiul esential de cuișoare are un rol de protecție in această incursiune, iar uleiurile de vetiver si muschi de stejar un rol clar de impământare si trăire constientă in prezent. În concluzie este un elixir complex, complet care ne tine conștienti in trei planuri: astral, vital si material.

Poate fi aplicat in zona capului, gâtului, plexul cardiac si solar. Se poate aplica de mai multe ori pe zi direct pe piele, mirosul si absorția prin piele produc efectele descrise mai sus. Se poate folosi și in loc de parfum dacă se agreează mirosul, dar se va aplica doar pe piele nu pe haine, pentru ca are o compozitie uleioasa.

Compoziție: ulei de măsline, ulei esențial de geranium bourbon, cuisoare, vetiver, cedru, muschi de stejar, pin si chiparos. Produsul contine si o piatră semipretioasă (ex. cristal de cuart, ametist, turmalină, etc.), care amplifică calitățile elixirului.

Atentie! Doar pentru uz extern, usor iritant, se va evita zona ochilor. Se recomanda testare inainte pe articulatia maini. A nu se lasa la indemana copiilor. A se agita inainte de folosire.

Comenteaza cu Facebook