Rezonanta Schumann influenteaza ADN-ul si determina transformari radicale pentru omenire Skip to main content
Rezonanta Schumann influenteaza ADN-ul si determina transformari radicale pentru omenire

Rezonanta magnetica a Pamantului vibreaza cu aceeasi frecventa pe care o au ritmul inimii noastre si undele noastre cerebrale. In 1952, fizicianul german W.O. Schumann a descoperit ca Pamantul este inconjurat de un puternic camp electromagnetic, aflat pe partea inferioara a ionosferei, la o distanta de aproximativ 100 kilometri de Terra. Acest camp avea atunci o rezonanta de 7.83 pulsatii pe secunda.

Rezonanta aceasta a primit numele celui care a descoperit-o, rezonanta Schumann. S-a descoperit ca toate fiintele vertebrate si creierul uman vibreaza pe aceasta frecventa. Este considerata un fel de memorie biologica, care mentine echilibrul vietii. Orice dereglare de la aceasta frecventa se manifesta prin boala, practic nu putem fi sanatosi decat daca suntem acordati la aceasta vibratie.

S-au facut experimente cu astronautii, care se imbolnaveau atunci cand ieseau din sfera rezonantei Schumann, si s-a descoperit ca acestia se insanatoseau atunci cand erau expusi la un stimulator care emitea frecventa 7.83 Hz. Pamantul poate fi considerat un organism viu, cu un bioritm propriu, iar rezonanta Schumann este vibratia sa, asemanatoare batailor inimii umane.

Timp de mii de ani, rezonanta Terrei a fost de 7.83 Hz. Incepand de la sfarsitul ultimului mileniu, aceasta frecventa s-a constatat ca se accelereaza gradat si consecvent. Bataia “inimii” Pamantului sau Rezonanta Schumann creste printr-o frecventa sustinuta, armonioasa si sincronizata de 13.13 Hz, ducand catre inversarea polilor magnetici. Aceasta frecventa are un puternic impact asupra starilor noastre fizice, emotionale, mentale si spirituale.

Multi oamenii de stiinta si cosmologi sunt de parere ca schimbarea polilor magnetici ai Pamantului este iminenta si va avea loc in curand. Acesta va fi un adevarat salt cuantic in evolutia constiintei.

schumann

Celulele primordiale

Atunci  cand frecventa Pamantului este, in mod consecvent, de 13.13 Hz, undele energetice rezoneaza cu celulele noastre primordiale, reprezentand catalizatorul unui fenomen cuantic in ADN-ul uman. Celulele noastre primordiale sunt 8 la numar, primele 8 celule care se formeaza dupa fuziunea ovulului cu spermatozoidul. Aceste celule se afla intre chakra bazala si cea sacrala. Ele sunt depozite inteligente de energie pura, Chi, sunt locul in care potentialul nemanifest se transforma in manifest, in care energia devine materie si sunetul/lumina se materializeaza in forma.

Celulele noastre primordiale au o frecventa rezonanta de 210 Hz, care corespunde muzical notei sol diez major. Aceasta frecventa este influentata de rezonanta Pamantului. Fluxul energetic, in octave armonice de la 13.13 Hz, la 26.26 Hz, la 52.52 Hz, la 105 Hz si apoi la 210 Hz, reprezinta un potential cuantic urias pentru omenire, deoarece stimuleaza activarea la capacitate maxima a informatiei celulelor primordiale.

CITESTE ȘTIINȚA VINDECĂRII PRIN ROSTIREA DE SUNETE

Activarea ADN si acordarea la 13.13 Hz

Prin frecventa onstanta de 13.13 Hz, vibratia Pamantului rezoneaza cu celulele umane primordiale si cu glanda pineala, provocand o schimbare cuantica in ADN-ul nostru. Este activata si trezita constiinta glandei pineale si limbajul biologic innascut al ADN-ului din celulele umane primordiale. Energia fotonica din celulele primordiale se elibereaza si este activat ADN-ul acestor celule. Cele 64 de coduri de lumina din ADN-ul uman se activeaza si se acordeaza vibratiei Pamantului. Astfel, starile noastre incep sa se schimbe, vom experimenta transformari profunde la nivel fizic, emotional, mental si spiritual.

Fizic, vitalitatea celulara se va amplifica, pe masura ce corpul nostru va digera energia fotonica si cuantica a plantelor si a luminii solare. Ne vom aminti cum sa folosim energiile cosmice pentru a ne vindeca de boli si a ne acorda cu rezonanta Campului Eteric.

Mental/Emotional vom trece de la sinele egotic catre alinierea la constiinta divina. Compasiunea, bunatatea, recunostinta ne vor ghida actiunile, pe masura ce vom ceda chemarii catre cel mai inalt potential al sufletului nostru.

Spiritual ne vom acorda la o intelepciune mai profunda, la adevarul universal, care deriva din iubire. Fiecare om va servi acestei ascensiuni globale si cosmice in constiinta. Constiinta noastra se trezeste, deschide poarta catre taramuri mai inalte de constientizare, pe masura ce Pamantul vibreaza pe frecventa de 13.13 Hz. Vom deveni canale constiente, prin care constiinta 6D va intra in constiinta 5D.

CITESTE EVOLUTIA LUI OM/ AUM IN VEDE SI UPANISADE

Constiinta 5D este un nivel prin care realizam ca suntem suflete care au o experienta umana aici, pe Pamant. Aceasta constiinta pare, la nivel fizic, material, separata de Pamant, de Umanitate, de Cosmos. De fapt, omul nu este decat un fractal din campul Creatiei, o parte integranta din intreg. Atunci cand omul realizeaza constient acest lucru, incepe sa-si traiasca viata in serviciul a ceva mai presus de sine. Incepe sa depaseasca structurile patriarhale vechi si sistemele de pana acum, acordandu-se Mamei Pamant, ca intr-un dans.

Vedem, percepem lumea prin noi insine si prin modul in care traim zi de zi. Suntem chemati sa ne predam iubirii, sa fim ghidati spre a servi iubirea si sa participam la aceasta vindecare evolutionista personala si planetara.

Comenteaza cu Facebook