Luna noua in Pesti, 23 februarie 2020: invitatie sa accepti imperfectul ca fiind perfect Skip to main content
Luna noua in Pesti, 23 februarie 2020: invitatie sa accepti imperfectul ca fiind perfect

Luna noua in Pesti va avea loc duminica, pe 23 februarie, la ora 17.36, ora Romaniei. Aduce multa sensibilitate si o perceptie sporita asupra a tot ce ne inconjoara. In aceasta perioada sunt mai vulnerabile si posibil afectate: picioarele, hipofiza, glanda pineala, nivelul de endorfine si de melatonina.

Se pot resimti senzatii de nesiguranta si multi oameni pot aborda atitudinea de pasivitate, de a sta si a astepta sa vada ce urmeaza sa se intample. Cei care se angajeaza in cautarea creatoare sau spirituala, pot beneficia de energia si deosebita imaginatie a Pestilor.

Luna noua in Pesti marcheaza inceputul unui nou ciclu, in care se sfarseste cel inceput de luna in Varsator. Este un moment bun pentru angajament in directia propriilor scopuri, mai ales daca acestea exprima energia pozitiva si orientarea zodiei Pestilor. Scopurile care sunt sustinute de atmosfera astrala implica mai multa daruire in directiile spirituale. In primul rand, aceptarea imperfectiunilor ca fiind perfecte.

Termenul cheie al acestui eveniment astral este acceptarea. Esti sustinut si incurajat in directia acceptarii sporite, a ta si a celorlalti. De asemenea, contextul astral incurajeaza salturile in credinta, imaginatia, creativitatea, ocupatiile care implica abilitati de vizualizare, meditatia, relaxarea constienta, dorul de pace si impartasirea cu ceilalti.

Ne vom bucura de aspecte armonioase, care calmeaza, alina si chiar vindeca turbulentele de pana acum. Cea mai mare influenta va fi asupra zodiilor Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti. Provocarile lunii noi tin mai mult de pozitionarea planetei Venus, care guverneaza relatiile, banii, increderea si placerile. Tot ce tine de aceste aspecte va fi testat, cerand un discernamant superior. Totodata, sunt posibile stari de confuzie si deziluzie. Insa aceste tensiuni astrale nu vor modifica atmosfera in general placuta a lunii noi.

Marte pune capat si mai drastic la tot ce este menit sa se incheie din punct de vedere karmic. Individual, se poate resimti ca o detoxifiere zdravana. Astrele incurajeaza schimbarea. Sunt stimulate si mai mult cautarile spirituale, efortul pentru practica, compasiunea si dorinta de a sacrifica “eul” in favoarea a ceva mai presus de ego (colectivitate, Dumnezeu).

Energia astrelor insufla trezirea la un fel de a fi mai bland si generos. Luna noua in Pesti invita la renuntarea la ego in schimbul sperantei si al unei perceptii reale a credintei, ca stare existentiala concreta, realizabila si tangibila. Amestecul de pamant si apa al elementelor astrale predominante acum ofera energie pentru vindecare, sacrificiu de sine, renuntare, transcendenta, anduranta, viziune pe termen lung, planificare, succes.

Recomandari generale:

  • Lucreaza cu apa, de exemplu pe intentii de compasiune, empatie, altruism
  • Lucreaza cu emotiile, lasa-le bland sa fie, sa curga si sa se elibereze
  • Lucreaza cu muzica, atent si constient aleasa, iti poate influenta starile
  • Lucreaza cu orice simti ca are efect emotional asupra ta
  • Inotul sau mersul la spa sunt foarte benefice in aceasta perioada
  • Masajul limfatic poate fi de mare folos
  • Este un moment excelent pentru retreaturi spirituale

Recomandari de practica yoga:

 

! Daca sunteti incepator, nu practicati yoga fara indrumarea unui instructor autorizat. Unele asane si respiratii pot avea efecte nedorite.

*In februarie 2020 se deschide Scoala de primavara Hatha Yoga Seva. Mai multe informatii gasesti aici, iar pentru inscrieri trimite mail la adresa hathayogaseva@gmail.com.

 

Comenteaza cu Facebook