Carmen Georgiana Dinu : „Yoga pentru mine reprezintă prietenia dintre corpul fizic și cel spiritual.” Skip to main content
Carmen-Georgiana-Dinu-lotus

Carmen Georgiana Dinu are 31 de ani și este viitoare mămică. Este instructor de Yoga de 3 ani și predă clase de Hatha Yoga la Know Limits Studio în Bacău.

Citește și: 4 Motive pentru care copilul tău ar trebui să practice yoga

Practica Yoga a învățat-o să fie mai atentă la tot ce se întâmplă în corpul ei în orice situație din viață. Conștientizarea o ajută nu doar să se înțeleg pe ea ci și pe cei din jurul ei.

Mai multe despre Carmen în interviul oferit în exclusivitate pentru Yogasat:

„Yoga pentru mine reprezintă prietenia dintre corpul fizic și cel spiritual prin conștientizarea trăirilor și sentimentelor noastre.

Image
Carmen Georgiana Dinu

Practica Yoga m-a învățat să fiu mai atentă la tot ce se întâmplă în corpul meu în orice situație din viață. Conștientizarea mă ajută nu doar să mă înțeleg pe mine ci și pe cei din jurul meu.

Da, yoga mi-a schimbat modul de viață! Am depășit momente de „ rătăcire’’ când am realizat că anumite capitole din viața mea se termină, astfel reconversia mea profesionala s-a întâmplat devenind instructor acreditat de Yoga, eu având un background în vânzări :)

Practica mea de Yoga depinde de starea din ziua respectivă, poate fi parte de meditație si respirații doar, poate fi o practică intensă sau o practică blândă în care  încălzesc articulațiile și aleg posturi de relaxare. Țin să fac zilnic ceva pentru sănătatea mea atât fizică cât și psihică.

Image
Carmen Georgiana Dinu

Din experiență, cred cu ardoare că prin astfel de practici putem reduce stresul de la locul de muncă sau în diferitele activități sau situații care le avem în viață.

Sunt recunoscătoare pentru îndrumările primite din partea profesoarei mele, Denis Dochioiu, de la cursul de Instructor Yoga 200 h TTC acreditat Yoga Alliance, Indian Yoga Academy din cadrul școlii Fitness Scandinavia.”

Namaste!

Material susținut de
Image

Comenteaza cu Facebook