Agenda evenimente Hatha Yoga SEVA Skip to main content
Agenda evenimente Hatha Yoga SEVA

Primavara vine cu o serie de evenimente marca Hatha Yoga SEVA. Dintre acestea, ti-l poti alege pe cel mai potrivit pentru tine – da-ne de veste dupa ce te hotarasti si noi iti pastram un loc pe salteluta :)

Inner meditation series & Jala Neti (tehnici de purificare) 

Jala neti

Acest workshop este dedicat in special persoanelor care isi doresc sa isi imbunatateasca respiratia (celor care sufera de rinite sau sinuzita). In cadrul acestui workshop, vei invata tehnici de purificare a cavitatii nazale.

Cand: 21 aprilie , orele 10:00 – 12:00 

Unde: Ramada Plaza (zona Piata Presei Libere)

Mai multe informatii gasesti aici.

Curs complet de chakre (teoretic si practic)

chakre

Cursul este dedicat celor care isi doresc sa isi dezvolte potentialul si sa afle mai multe despre comunicarea cu Universul.  Fiecare sesiune contine informatii teoretice, dar si practice, cu privire la sistemul de chakre, adica sistemul de comunicare a fiintei cu Universul.

Cand: incepand cu 22 martie, orele 18:30 – 21:30

Unde: Ramada Plaza

Mai multe informatii aici

Bandhara - o zi intreaga de meditatie intensa & hatha yoga

yoga

Sesiunea este destinata celor care vor sa isi imbuntateasca timpul de practica si de meditatie. Ziua incepe cu sesiune de Hatha Yoga la ora 10.00 si se termina cu alta sesiune de Hatha de la ora 19.00. Ambele sesiuni de hatha dureaza o ora. Intre ele vom medita si practica exercitii profunde de constientizare

Cand: duminica, 6 mai

Unde:  Ramada Plaza

Mai multe informatii gasesti aici.

Program matinal de wellbeing 

wellbeing

Acest program matinal este dedicat persoanelor care lucreaza in zona Pipera si se desfasoara in perioada 3 aprilie – 31 mai 2018. Destinat personalului din corporații, acest program lucrează, în primă fază, cu cele cinci simțuri fizice  și, ulterior, cu capacități latente în noi precum intuiția și conștientizarea interioară.

Unde: cladirea B2 din Iride Business Park

Mai multe informatii gasesti aici.

Hatha Yoga SEVA: Calatorie in Kashmir si Nepal - Real mystic experiences 5th series 2018

Kashmir

Dedicata celor care vor sa descopere tainele yoga mergand direct la sursa, aceasta calatorie mistica va oferi practicantului o serie de experiente incarcate de spiritualitate.

Cand: 25 august - 9 septembrie

Unde: Kashmir, India si Nepal

Mai multe informatii gasesti aici.

 

Pentru inscrierea la oricare dintre aceste evenimente, trimiteti mail la adresa hathayogaseva@gmail, in titlul caruia sa specificati evenimentul la care doriti sa participati :)

Comenteaza cu Facebook