Luiza Mihai: „Yoga este refugiul meu.” Skip to main content
luiza-mihai-instructor-yoga

Luiza Mihai practică yoga de 7 ani. Totul a început într-o sală din cartier din dorința de a încerca ceva nou. Încă de la prima clasă a ieșit mai calmă și mai puțin înverșunată. Yoga a învățat-o să fie mai blândă cu e, să se accepte și să trăiască mai conștient.

Citește și: Ashtanga yoga autentica este pe cale de disparitie 

Mai multe despre Luiza în interviul oferit în exclusivitate pentru Yogasat:

„Yoga este refugiul meu. Practic yoga de 7 ani si totul a început într-o sala de cartier unde am mers să încerc ceva nou. În acea perioada încercam să mă cunosc și să mă înteleg mai bine, căutam ceva care sa mă învețe să scot la suprafață toate emoțiile și să învăț să le accept. De la prima clasa am ieșit mai calmă și mai puțin înverșunată. De atunci am mers de cate ori puteam la clase de yoga. Instructoarea mea m-a îndemnat să aprofundez mai mult și de atunci yoga este prietenul meu de călătorie:).

Image
Luiza-Mihai-instructor-yoga

Yoga m-a învățat să fiu mai blândă cu mine, să mă accept așa cum sunt și trăiesc mai conștient. La nivel fizic  mi-a adus un tonus bun, m-a ajutat să scap de insomnii și de durerile de spate. M-a ajutat enorm sa mă recuperez după un accident. M-a ajutat să-mi înving frica de vorbit in public :)

Yoga este un mod de viață. Mi-a schimbat percepția asupra lucrurilor materiale, să fiu mai puțin agitata și să nu mai reacționez impulsiv.

Practic yoga cam de 4 ori pe săptămâna. Pactic hatha yoga si vinyasa flow yoga, Pranayama și meditația cu mantre . Nu am un maestru anume pe care sa-l urmez.

Image
Luiza-Mihai-instructor-yoga

Cred ca oamenii ar acționa mai puțin la impuls și ar fii mai conștienți la acțiunile si reacțiile lor. Într-o lume în care agitația de zi cu zi și stresul profesional, yoga și meditația ar aduce multiple beneficii. Sunt multe țări care auintrodus în învățământ și în diferite companii practicarea yoga si meditației. Din pacate, de multe ori, yoga e privita de mulți oameni cu reticenta .”

Material susținut de
Image

Comenteaza cu Facebook