Săptămâna Inspirației la Yogasat Skip to main content
decoratiuni-yoga-inspiratie

Într-o perioadă a provocărilor și testării limitelor personale de tot felul - când suntem nevoiți să găsim resursele necesare pentru a practica zi de zi, acasă, printre multe alte activități și responsabilități - îți propunem o săptămână plină de  i n s p i r a ț i e!

Care sunt argumentele pe care ți le dai pentru a trece peste “Mai bine o las pe mâine”? Dar armele pe care le folosești în a progresa, zi de zi, în angajamentul luat fața de tine însuți/însăți?

Am decis să venim în sprijinul tău și să dedicăm aceste săptămâni diverselor surse de motivare în practică. Cu acest gând, am întrebat practicanți, la fel ca și tine, dar și instructori - ce îi inspiră pe ei să practice zi de zi? - și am adunat răspunsurile lor în materiale pe care urmează să ți le împărtășim atât aici, pe site, cât și pe rețelele de socializare Facebook și Instagram. Rămâi aproape!

În plus, în urmatoarele zile  te invităm să fii o sursă de inspirație și să te lași, la rândul tău infuzat(ă) cu entuziasm creator de la cei din jur. Povestea ta personală poate sa fie o inspirație pentru cineva așa cum povestea cuiva te poate impulsiona pe tine în practică.

Hai să creăm cel mai mare colaj al surselor de inspirație în practică!

Cum?

✅ Postează pe rețelele tale de socializare, 5 lucruri care te inspiră în practică (un obiect, o carte, o melodie, un parfum etc.), unul pe zi

✅ Folosește hashtag-ul #InspiratieInPracticaTa - pentru a îți regăsi postare în marele colaj inspirațional

✅ Alege 5 prieteni cărora le predai ștafeta  (unul in fiecare zi)

La finalul acestei  perioade cu siguranță vom fi mai bine echipați pentru a menține practica constantă!

O colecție menită să te inspire...

În curând....

Comenteaza cu Facebook