Yoga Realitatii Imediate cu Val Voicu | Yogasat - Cursuri Yoga Bucuresti Skip to main content
Yoga Realitatii Imediate cu Val Voicu

" Ai auzit probabil, in ultima vreme, de indemnuri la a trai in prezent. Ei bine... prezentul nu exista! Secunda, momentul asupra caruia esti indemnat sa iti mentii atentia nu exista! Acesta a devenit deja trecut atunci cand zabovesti cu atentia asupra lui. Imagineaza-ti ca incerci sa-ti mentii atentia asupra unui metru patrat dintr-un rau care curge si se schimba, se transforma tot timpul....Asadar atentia asupra prezentului este un concept prost prezentat si gresit inteles. 
Ce inseamna totusi sa traiesti in prezent? Ne putem da seama ca atentia asupra prezentului nu mai este o chestiune de timp si nici de spatiu. Acestea sunt perceptii. Poti incerca sa renunti la ele sau macar constientizeaza-le detasat. Dar cum? te vei intreba poate. Marea majoritate a oamenilor a inteles gresit si acest aspect. Astfel, au inlocuit o perceptie cu alta crezand ca traiesc prezentul. Iar acest univers e plin de iluzii mentale in permanenta, care iti pot 'fura’ atentia multa vreme. Va invit sa participati la aceasta sesiune in care vom discuta despre aspecte profunde ale fiintei noastre, precum si la o parte practica in care vom experimenta direct lucrul cu subconstientul si apropierea de ceea ce insemna starea de prezenta. "
- Val Voicu, instructor Hatha Yoga Seva

Cand: Marti, 6 februarie, 18:30-20:30

Unde: Stejarii Ballroom III si IV

Tarif: 90 lei

Participa la workshop-ul sustinut de Val Voicu pentru a experimenta real yoga, pentru a intelege conceptul de constientizare si pentru a afla cum este interpretata, in societatea moderna, in mod gresit zicala “traieste clipa”.

In cadrul acestui workshop ai prilejul de a exersa asane si tehnici de respiratie, precum si de a afla mai multe notiuni teoretice si practice de yoga. Practica tehnicilor de meditatie va avea efecte imediate asupra subcontientului, linistind mintea, inlaturand temerile, precum si angoasele si blocajele psihice.

Val Voicu este un instructor cu o experienta de peste 20 de ani in hatha yoga, jnana yoga, raja yoha si bhakti. Sesiunile sustinute de Val au ca obiectiv intelegerea profunda a practicii traditionale yoga. Citeste un interviu acordat de Val Voicu aici.

Val Voicu

 

*Inscrierile se fac la Receptie Shiseido Spa: (+40) 744 332 286 sau prin mail la hathayogaseva@gmail.com - cu mentinea ca titlul mailului sa fie: "sesiune 6 februarie la Stejarii Country Club".

Comenteaza cu Facebook