Tehnica japoneză care elimină stresul în 5 minute Skip to main content
Tehnica japoneză care elimină stresul în 5 minute

Stresul prezent în viețile noastre în mod excesiv ne afectează calitatea vieții, punându-și amprenta asupra sănătății noastre fizice, dar si psihice.

O tehnică japoneză veche de mii de ani ajuta organismul sa se relaxeze, fiind remediul ideal pentru combaterea stresului. Ceea ce este și mai impresionant este că această tehnică funcționează extrem de rapid, adică îi vei simți efectele în mai puțin de 5 minute.

Pentru a putea folosi aceasta tehnică este esențial să știi că fiecărui deget de la o mână îi este atribuită o stare sau emoție. Mai jos vei gasi emoțiile care corespund fiecărui deget:

Degetul mare: îngrijorarea

Degetul arătător: teama

Degetul mijlociu: furia

Degetul inelar: tristețea

Degetul mic: stima de sine

Așadar, fiecare deget te va ajuta să controlezi o anumită emoție, atunci când ai nevoie. Pentru a reechilibra lucrurile și pentru a estompa sentimentele care nu îți fac bine, trebuie să apuci degetul care este asociat cu emoția resimțită și să îl înconjori cu toate degetele de la mâna opusă. Strânge-l bine preț de 2 minute – funcționează în momentul în care simți că zvâcnește slab.

Pentru a-ți liniști mintea atunci când este agitată poți folosi următorul truc: aplică presiune pe centrul palmei, folosind degetul mare de la mâna cealaltă.

Folosește tehnica japoneză de fiecare dată când simți nevoia și vei observa rapid o îmbunătățire.

Comenteaza cu Facebook