4 cărți care iți vor explica despre lumea supranaturală | Yogasat - Cursuri Yoga Bucuresti Skip to main content
supranatural

Supranaturalul, împreună cu nenumăratele enigme şi întrebări pe care le ridică, a îngrozit şi a fascinat omenirea încă de la începuturile istoriei.

Considerat a-și avea originile conceptuale în epoca medievală, domeniul supranaturalului desemnează tot ceea ce nu este supus în mod direct legilor naturii cunoscute de către om.  Dominat deopotrivă de teama de necunoscut dar și de curiozitatea de a înțelege, prin natura sa, omul este obişnuit să privească lucrurile în lumină, dar uneori uită că dincolo de lumină se întinde un ocean de întuneric. Tentaţia aceasta este o iluzie care îl împiedică să înţeleagă cum stau de fapt lucrurile şi să realizeze faptul că şi lumina şi întunericul fac parte din natură, din ordinea firească a lucrurilor şi că nici una din acestea nu este rea sau bună. Ele există pur şi simplu, aşa cum există materia în toate formele prin care se exprimă.

 

SUPRANATURALUL DEZVĂLUIT Yami Kamui Krueger 

Volumul de faţă se constituie într-o încercare de a explica o parte din subiectele controversate din domeniul supranaturalului, cu scopul de a îndepărta măcar câteva dintre nelămuririle şi prejudecăţile care îl înconjoară. Așa cum arată autorul, Yami Kamui Krueger, „toate fac parte din lumea care se deschide în faţa oamenilor, singura diferenţă dintre aceste fenomene constând în faptul că explicaţiile ştiinţifice şi regulile fizice şi chimice după care se desfăşoară anumite fenomene au fost deja descoperite de către oameni, în timp ce altele nu.”

 

 REZONANȚA MORFICĂ O nouă știință a vieții Rupert Sheldrake

O carte surprinzătoare, dar și o prezentare atrăgătoare a unei noi ipoteze cu privire la fenomenele vieții. Sheldrake, biolog și cercetător al domeniului paranormalului, susține ca nu toate fenomenele vietii sunt explicabile în termenii legilor științei convenționale. El lansează și prezintă ipoteza "cauzalității formatoare", care susține că structura sistemelor din trecut afectează evoluția sistemelor similare ulterioare prin "rezonanța morfică", un fel de schemă/plan care determină un anumit design în dezvoltarea sistemelor și organismelor și care acționează dincolo de conceptele de timp și spațiu.

 

SUPRANATURAL Cum pot oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite

Dr. Joe Dispenza

Una dintre lucrările de referință ale Dr. Joe Disponza, cartea convinge cu argumente științifice solide că oamenii obișnuiți pot face lucruri neobișnuite cu condiția să-și depășească credințele limitative cu care au crescut. Întrebarea „ ce este posibil în viață” se transformă în „cum să facem imposibilul – posibil”.

Joe Dispenza este unul dintre cei mai respectați cercetători ai „potențialului uman extins” de transformare și vindecare, îmbinând domenii sofisticate precum neuroștiința, epigenetica, sugestibilitatea, psihoneuroimunologia, neuroendocrinologia și fizica cuantică.

 

MATRICEA DIVINĂ Gregg Braden

Numeroase experimente revoluționare prezintă dovezi spectaculoase despre existența unei reăele de energie care leaga totul în viața și în lumea noastra: Matricea Divină.

Intuită și exprimată în mod diferit in tradițile spirituale din toată lumea și din toate timpurile,  Matricea Divina reprezintă dovada că fiecare om are puterea de a comunica direct cu forța care leagă întreaga creație, esența cuantică ce ne conecteaza cu tot ce ne inconjoară și ne reamintește că noi înșine suntem creatori.

De cinci ori cel mai bun autor în clasamentul New York Times, Gregg Braden este un pionier al noii paradigme în înțelegerea vieții și a lumii în general, prin cercetările sale care  unesc știința, sociologia, politica și potențialul uman.

 

 

Material susținut de
Image

Comenteaza cu Facebook