Celebritati de la Hollywood care practica meditatia Skip to main content
Celebritati de la Hollywood care practica meditatia

Vedetele de la Hollywood au descoperit tainele meditatiei si se bucura din plin de efectele benefice ale acestei practici hinduse vechi de mii de ani - iata care sunt celebritatile de la Hollywood care practica meditatia!

Eva Mendes sustine ca meditatia o ajuta cultivandu-i creativitatea. Aceasta practica de ani buni aceasta tehnica de origine hindusa.

Katy Perry este, de asemenea, adepta a meditatiei, aceasta declarand intr-un interviu pentru publicatia Marie Claire ca isi incepe fiecare zi cu 20 de minute de meditatie transcedentala.

Hugh Jackman este, de asemenea, un practicant consecvent al meditatiei, acesta marturisind in cadrul unui interviu acordat in timpul emisiunii lui Oprah ca meditatia ii permite sa se detaseze de toate lucrurile. In timpul practicii, actorul sustine ca nu mai e actor, nu mai e tata, nu mai e sot – pur si simplu se conecteaza la sursa creatiei.

Hugh Jackman

Kristen Bell este o alta actrita celebra care a dezvaluit ca secretul sau este meditatia. Aceasta a declarat pentru Shape Magazine: “Practica meditatia 10 minute in fiecare dimineata. Atunci cand ai o problema – fie ca este sotul tau, traficul, atributiile de la locul de munca – meditatia permite lucrurilor sa se petreaca asa cum trebuie”.

Clint Eastwood practica meditatia transcedentala de mai bine de 40 de ani si sustine ca acesta l-a ajutat sa managerieze cu succes stresul.

Citeste: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE POSTURA DE MEDITAȚIE

Nicole Kidman practica 20-30 de minute de meditatie zilnic inca de pe vremea cand avea 20 de ani, atunci cand i-a descoperit beneficiile.

Jerry Seinfeld sustine ca este un tip obisnuit si ca singura sa armura in perioada in care era asaltat de succes a fost meditatia, pe care a practicat-o zilnic pentru a supravietui celor 9 ani de succes ai celebrului serial.

Paul McCartney a dezvaluit in anul 2009 ca meditatia l-a ajutat sa gaseasca pacea in momentele de furie. Acesta e de parere ca meditatia este raiul din lumea agitata in care traim.

Paul McCartney

Oprah Winfrey a povestit cum meditatia i-a ajutat pe angajatii din compania sa sa isi rezvolve probleme precum migrenele, insomniile ori relatiile defectuoase cu cei din jur.  

Actrita Liv Tyler sustine ca meditatia este, pentru ea, metoda eficienta de a se calma, de a se concentra, dar si de a avea o perspectiva reala asupra propriei persoane. Aceasta e de parere ca meditatia transcedentala este o experienta extrem de personala.

Citeste: MEDITAȚIA ȘI IMPACTUL ACESTEIA ASUPRA CARIEREI

Goldie Hawn promoveaza efectele meditatiei si ale practicii yoga de ani de zile, la fel ca si fiica sa, Kate Hudson.

Goldie Hawn

Fondatorul companiei Apple, Steve Jobs, a vorbit despre practica meditatiei in biografia sa: “Daca doar stai si observi, vei putea vedea cat de neobosita este mintea ta. Daca incerci sa o calmezi, devine mai agitata, insa in timp se calmeaza si atunci cand o face, ai acces la lucrurile mai subtile. In acel moment intuitia infloreste si vezi lucrurile mult mai clar. Mintea incetineste si timpul se dilata. Meditatia este o disciplina – trebuie sa o practici”.

Steve Jobs

 

*Sambata, 21 octombrie, organizam un workshop de meditatie & satsang la Ramada Plaza (Casa Presei Libere). Pentru mai multe informatii si pentru inscrieri intra aici.

Comenteaza cu Facebook