Luiza Voronca: „Practica mea zilnică m-a ajutat să îmi schimb percepția asupra vieții.” Skip to main content
Luiza-Voronca-instructor-yoga

Luiza Voronca practică yoga din 2016 și în 2017 a devenit instructor yoga, moment în care a încheiat și cariera de 10 ani de corporație.

Pentru Luiza yoga înseamnă libertate, cunoaștere, liniște, siguranță. Prin practica yoga și-a schimbat percepția asupra vieții și a oamenilor și a înțeles că că fiecare are propria menire în această viață.

Mai multe despre Luiza în interviul oferit în exclusivitate pentru Yogasat:

Numele meu este Luiza Voronca, sunt o iubitoare de frumos, de liniște și pace. Practic yoga din 2016 însa am devenit instructor certificat un an mai târziu, în Malta. A fost momentul în care am încheiat o carieră de 10 ani în corporație după ce am decis că am nevoie de această schimbare. Am vrut să fiu liberă, să mă bucur în realitate de viața mea, să fiu eu însumi, fără stereotipuri.

Image

Yoga pentru mine înseamnă libertate, cunoaștere, înseamnă liniște, siguranță. Practicând yoga am devenit mult mai conștientă de nevoile mele, de dorințele mele reale, nu cele preluate de la ceilalți/societate. Am învațat să îmi ascult corpul și să îi ofer ce are nevoie, m-am vindecat fizic, spiritual, emoțional.

Citește și: Obstacolele omului modern în meditație 

Practica mea zilnică m-a ajutat să îmi schimb percepția asupra vieții, a oamenilor din jurul meu. Am înțeles că fiecare are propria menire în această viață, că suferă sau se bucură în felul lui, că acțiunile sunt în urma “bagajelor” pe care le ținem după noi, că suntem unici și minunați exact așa cum suntem. Mi-a readus încrederea în mine, m-a ajutat să pun limite și să las în urmă tot ceea ce nu îmi mai servește.

Datorită beneficiilor nenumărate pe care yoga le are (asane, pranayama, meditație), implementarea unei practici în școli și birouri ar avea un impact pozitiv asupra întregii vieți: cazurile de anxietate și depresie s-ar diminua, conștientizarea nevoilor și dorințelor ar duce la o mai bună sănătate fizică, mentală, spirituală, cariera și viața privată ar putea coexista în armonie.

Image

Sunt certificata FIT Yoga, un antrenament complet pentru minte-corp-suflet însa practica mea cuprinde atât yoga cu focus pe asane cât și cea constienta. Meditația este nelipsită din practica mea, în principal meditația silent și cea ghidată.

În prezent învațaturile lui Mooji sunt cele cu care mă conectez.

Material susținut de
Image

Comenteaza cu Facebook