Workshop de meditaţie şi Hatha Yoga sesiune introductivă pt începători | Yogasat - Cursuri Yoga Bucuresti Skip to main content
Perioada
20 august 2022
workshop meditație Val Voicu

  Cine nu ar dori să fie fericit? Dorinţa de fericire este una din cele mai mari surse de energie care pun în mişcare viaţa omenească. Şi totuşi, câţi oameni pot spune că au realizat vreodată cu adevărat fericirea? În realitate, cei mai mulţi oameni îşi consumă cea mai mare parte din viaţă căutând fericirea, într-un mod sau altul. Şi ei şi-ar dori ca fericirea lor să dăinuie. O caută în multe direcţii - în relaţii, în cariere, în câştigarea banilor, în sex, în citirea cărţilor, în filme, în a bea alcool, a lua droguri, a ieşi să ia masa în oraş, a face cumpărături, a avea îmbrăcăminte, a obţine puterea, popularitatea sau faima. Acestea toate se află esenţialmente în exteriorul omului, ceea ce îl face să creadă că fericirea poate fi găsită în lumea exterioară.

Societatea susţine că a avea echilibru înseamnă a avea o soţie, copii, casă, vreo două maşini, o ocupaţie rentabilă, unele hobby-uri, să ne preocupăm de lăcaşurile noastre de cult şi de activităţi civice, să ne menţinem în bună stare fizică - şi lista continuă. Adevăratul echilibru are prea puţin de-a face cu toate acestea, pentru că toate sunt exterioare nouă, iar adevăratul echilibru este o stare interioară. A echilibra lucrurile exterioare ale vieţii este minunat pentru cineva care se mulţumeşte cu viaţa la suprafaţa ei. Însă sunt mulţi oameni pentru care aceasta nu este de ajuns. Ei aspiră să fie liberi de limitările lor, liberi să nu fie posedaţi de posesiunile lor, liberi de nebunia, de dezamăgirile şi de frustrările vieţii de la acest nivel. Ei sunt interesaţi să se deştepte la ceea ce este viaţa cu adevărat şi nu să-şi creeze şi mai multe himere.

Pe 20  august toți cei care doresc sa înţeleagă mai mult  ce este meditația precum şi practica posturală Hatha Yoga sunt invitați la o sesiune demo de câteva ore.

Conţinut workshop: 

- sesiune introductiva de Hatha Yoga . posturi. respirație şi asane & relaxare. 

- Modul de funcționare a minții, precum și controlul acesteia. Metode practice.

- Tehnici de meditație. explicații legate de metode corecte de concentrare şi direcționarea atenției.

- Sesiuni intercalate de meditație

durata între orele 10.00 - 13.00

Locație : la 17 km de Bucureşti într-un loc, minunat, răcoros şi liniştit  TreeHouse Cosoba.  E nevoie de propriul mijloc de transport dar dacă nu ai, te putem ajuta noi cu transport dacă ne spui din timp.

Workshop tinut de Val Voicu, instructor cu peste 30 de ani experiența in domeniu.

mai multe despre Val aici.

cost workshop - 90 de RON

pt înscriere si informații suplimentare dați mail pe hathayogaseva@gmail.com cu nume si prenume.

Image

 

Comenteaza cu Facebook