5 instructori romani ne împărtășesc sursa inspirației lor zilnice Skip to main content
cover-instructori-yoga-romania

În practica zilnică putem întâlni uneori cu provocări, de aceea, a avea o inspirație este necesar.

Asceții au fost inspirați de practicile maeștrilor, filozofii de scrierile antice.

Citește și: 5 instructori romani ne împărtășesc sursa inspirației lor zilnice - Partea I

Noi am întrebat 5 instructori cu experiență în predare ce în inspiră în practica lor. Sperăm să te inspire și pe tine. #InspiratieInPracticaTa

Image
Luciana-Nicoleta-Andreiciuc

Luciana Nicoleta Andreiciuc: Fiecare zi este pentru mine o minune.

Inspirație cotidiana este mereu alta, ori, dacă este aceeași, cu siguranță ea are alta nuanță, iar eu îi ofer mereu o și mai mare valență și importanță.

Citește și: Luciana Nicoleta Andreiciuc: "Pentru mine Yoga inseamna bucurie in libertate"

Mă inspiră oamenii, mă inspira copiii mei, mă inspira o voce, un cântec, un joc, o conversație de orice natura, mă inspiră VIAȚA în sine.

În practica Yoga, cea mai mare sursa de inspirație sunt oamenii și eu însămi, cu siguranță. În jurul nucleului uman, îmi construiesc practica.

Image
Mihaela-Dragomir

Mihaela Dragomir: Nu știu cât este inspirație sau cât a devenit deja o nevoie esențială. Ca în orice relație, pentru a crea armonie, este nevoie de iubire, devotament, muncă, atenție și timp de calitate petrecut împreună. Încerc, cumva, să aplic aceleași principii și în relația cu Sinele, cu sufletul - până la urmă cu mine îmi voi petrece tot restul vieții :)  În urmă cu câțiva ani, inspirația venea cumva din exterior: din dorința de a deveni un om mai bun și, mai ales, de a le fi alături celor ca mine, “oile negre” și neînțelese ale societății/familiei. Știam că am găsit antidotul neintegrării și îmi doream ca nimeni să nu mai trăiască în îndoială și nefericire. Din când în când, îmi mai aduc aminte că asta e motivația pentru care încă predau yoga. 

Citește și: Mihaela Dragomir. Cu boala autoimuna, de 3 ani nu mai ia medicamente datorită yoga.

Image
Julio-Dieguez-Papi

Julio Dieguez Papi: Când vine vorba despre practica mea de zi cu zi, inspirația vine de la profesorii mei, persoane care pentru mine sunt precum farurile (lighthouses) de urmat, de gândit, de înțeles, de învățat și cumva, în măsura condițiilor mele, de imitat. Viața și opera lui Guruji, profesorii pe care i-a inițiat - mentorii mei sunt unii dintre acești oameni. La nivel sportiv, am niște stâlpi care m-au inspirat încă din tinerețe, astăzi este același proces, dar la un nivel mai spiritual. Când vine vorba de viața de zi cu zi, inspirația mea este soția și fiica mea, restul familiei și prietenii mei.

Image
Oana-Manole

Oana Manole: Natura. E singurul lucru real din tot ce ne înconjoară: constanța ei, felul în care accepta ciclurile, repetitivitatea, cum stei să moară frumos și să renască mai verde decât oricând, evoluția understated, neglorioasă.

Citește și: Oana Manole: „Pentru mine yoga sunt eu. Pentru tine, yoga ar trebui sa fii tu.”

Image
Antonela-Pantea

Antonela Pantea: Yoga este o metodă prin care mă împuternicesc să fiu în cea mai bună formă în fiecare zi – fizic, mental și spiritual.

Efectele pe care practica mea constantă le-a adus până în prezent în viața mea, mă fac să continui cu bucurie, curiozitate şi deschidere în fiecare zi.

Întrebările: ”Până unde pot ajunge practicând yoga?” și ”Oare ce pot deveni practicând yoga în fiecare zi?” îmi mențin vie motivația.

Citește și: Antonela Pantea: „Yoga a venit în viața mea ca un CADOU din partea Universului.”

#InspiratieInPracticaTa - Va urma.

Namaste!

Comenteaza cu Facebook