5 instructori romani ne împărtășesc sursa inspirației lor zilnice Skip to main content
colaj-instructori-yoga

„Yoga este 99% practică și 1% teorie.” - K. Pattabhi Jois

Într-o perioadă a provocărilor și testării limitelor personale de tot felul - când suntem nevoiți să găsim resursele necesare pentru a practica zi de zi, acasă, printre multe alte activități și responsabilități - îți propunem o săptămână plină de  i n s p i r a ț i e!

Care sunt argumentele pe care ți le dai pentru a trece peste “Mai bine o las pe mâine”? Dar armele pe care le folosești în a progresa, zi de zi, în angajamentul luat fața de tine însuți/însăți?

Am întrebat 5 instructori cu experiență în predare ce în inspiră în practica lor. Sperăm să te inspire și pe tine. #InspiratieInPracticaTa

Image
denis-dochiu

Denis Dochiu: Pentru practica zilnică mă inspira dorința de a fi cea mai buna variantă a mea în fiecare zi, știind că practica personala joaca un rol semnificativ în acest proces, ce mă poate ajuta mai departe să fiu suport pentru cei care rezonează cu mesajul meu.
 

Image
ana-marin

Ana Marin: În practica zilnică găsesc inspirație în absolut orice. De la lumină, la sunetele din jur, dar mai ales găsesc inspirație în corpul meu și în ceea ce imi spune el. Sunt mereu inspirată de lucrurile noi pe care le descopăr cu fiecare practică și de faptul că mereu mă simt diferit.
 

Image
veronica-alexe

Veronica Alexe: Inspirația mea poate fi legata de experiențele pe care le am sau oamenii pe care îi întâlnesc. Câteodată poate fi o persoana, alteori un gând sau o emoție. De cele mai multe ori mă inspir din emoțiile pe care le trăiesc și din conștientizările pe care le am. Cred cu tărie că exista mesaje și sincronicități care te ajuta să depășești blocaje și preconcepții și care te susțin în dezvoltarea ta ca ființa și suflet.
 

Image
Avisek-Majumdar

Avisek Majumdar: Yoga sadhana este pentru mine este ca și cum aș curăța foile de ceapă. Sadhana zilnică mă ajută să mă cunosc mai bine și să creez un echilibru între calitățile negative și pozitive ale minții.
Sadhana este, de asemenea, o modalitate  de a intra în legătură cu învățăturile și energia Guru-ului meu și al strămoșilor, lucru extrem de esențială pentru hrană mea spirituală.
Conceptul „nu ne putem revărsa dintr-o ceașcă goală” m-a inspirat întotdeauna să-mi fac sadhana. Înainte de a-mi putea ajuta elevii, trebuie să mă ajut pe mine.
 

Image
tania-bordianu

Tania Bordianu: Posturile din yoga pentru ca sunt atât de variate sunt o inspirație pentru practica de zi cu zi. 

#InspiratieInPracticaTa - Va urma.

Namaste!

Comenteaza cu Facebook