Curs Hatha Yoga Seva 2017, Bucuresti | Yogasat - Cursuri Yoga Bucuresti Skip to main content
Scoala de Toamna Hatha Yoga Seva 2017

Hatha Yoga Seva redeschide, al treilea an la rand, Scoala de toamna 2017 pentru nivel mediu (dedicat in special celor care au parcurs deja clasa de incepatori sau au mai practicat hatha yoga traditionala) si incepatori. Cei care au practicat doar ocazional varianta de "yoga sportiva" sunt rugati sa parcurga clasa de incepatori (teorie si practica).

Locatia: zona Casa Presei Libere in incinta Ramada Plaza Hotels si zona Herastrau

Durata curs incepatori:  3 luni de zile, 12 sesiuni saptamanale, incepand cu marti 19 septembrie. Cursurile se tin in fiecare marti de la ora 19.00 - 21.00

Durata curs nivel mediu: 3 luni de zile, 12 sesiuni saptamanale, incepand cu miercuri 20 septembrie. Cursurile se tin in fiecare miercuri de la ora 19.00 - 21.00

Pentru inscrieri mail la hathayogaseva@gmail.com, cu mentiunea ca in subiectul mailului sa alegeti clasa pentru care optati: nivel MEDIU/ INCEPATORI. In mail trebuie, de asemenea, sa mentionati: nume, prenume, varsta, probleme de sanatate, daca ati mai practicat yoga (ce forma), precum si motivul pentru care doriti sa practicati yoga. 

Costuri

  • Cursul de incepatori: 180 de ron lunar platibili la inceputul fiecareI luni de curs (o luna de curs este alcatuita din 4 sesiuni a cate 2 ore fiecare)
  • Cursul de nivel mediu: 180 de ron lunar platibili la inceputul fiecarei luni de curs (o luna de curseste alcatuita din 4 sesiuni a cate 2 ore fiecare)

Continut curs pentru incepatori: informatii teoretice si practice din Hatha Yoga, Jnana Yoga, Krya Yoga, autocunoastere si control (ex: cum functioneaza mintea, cum sunt oxigenate celulele creierului si ale corpului) precum si metode de intretinere a sanatatii corpului si mintii&psihicului. Cursurile mai au ca obiectiv intelegerea profunda a ceea ce este yoga atat din punct de vedere teoretic cat si practic. Tehnici de meditatie  concentrare si linistire a mintii.

Iata si o parte din componenta generala a claselor din urmatoarele 3 luni:

- Reguli esentiale in respiratie&clasa de hatha yoga/partea teoretica (evaluare a participantilor la clasa).

- Componenta sistemului Yoga si semnificatii.

- Clasa dedicata mobilitatii coloanei vertebrale.

- Clasa dedicata tehnicilor de purificare si intretinere a sanatatii corpului.

- Chackre, legaturi cu glandele si importanta lor energetica pentru corpul fizic&sanatate.

- Modul de functionare al mintii, precum si controlul acesteia. Metode practice.

- MUDRE. Semnificatii energetice.

- Modalitatea corecta de executie a asanelor precum si efectele si contraindicatii.

- Tipuri de alimentatie yoghina pentru obtinerea celor mai bune efecte in practica.

- Tipuri de exercitii pt diverse disfunctionalitati fizice si maladii (preventie)

Continut general clasa nivel mediu:

- Respiratia in asane, tehnici pranyam. Bandhas&Mudra.

- Tehnici suplimentare de purificare. Kryas. Tehnici suplimentare de meditatie. Intelegere si perceptie a procesului meditativ. 

- Satsangs -> Explicatii cu privire la sistemul si stiinta Yoga. 

Instructor: Val Voicu. Citeste aici un interviu cu Val. 

Inscrieri: trimiteti mail la adresa hathayogaseva@gmail.com, mentionand clasa la care doriti sa va inscrieti in subiectul mailului (incepatori, nivel mediu).Hatha yoga SEVA

 

Hatha yoga SEVA

 

Hatha yoga SEVA

Comenteaza cu Facebook