Ioana Georgescu: „Yoga pentru mine este liniște.” Skip to main content
Ioana-Georgescu-instructor-yoga

Ioana Georgescu este instructor yoga din luna mai a acestui an și în același timp lucrează într-o corporație în domeniul telecomunicațiilor, fiind responsabilă de rezultatele unei echipe întregi. Pentru ea yoga este liniște iar practica o conectează cu corpul, cu respirația și cu inima.

Cea mai mare satisfacție a Ioanei este reprezentată de momentele în care participanții la clase ei îi mărturisesc ce bine s-au simțit, că au eliberat ceva, cât de tare s-au liniștit sau ce mult aveau nevoie de asta în viața lor.

Mai multe despre Ioana în interviul oferit în exclusivitate pentru Yogasat:

„Numele meu este Ioana și practic yoga de câțiva ani. Am făcut cursul de instructor de yoga la Fitness Scandinavia și am devenit instructor în luna mai a acestui an. Îi mulțumesc pe această cale Veronicăi Miona care este un exemplu de profesor și de femeie pentru mine.

Citește și: Vrikshasana și Paripurna Navasana

Cursul de yoga a fost pentru mine o călătorie, o provocare și o oportunitate de evoluție la nivel fizic și emoțional.

Image
Ioana-Georgescu-instructor-yoga

Yoga pentru mine este liniște. Este liniștea de care am nevoie atunci când sunt tristă, când mă simt neînțeleasă, când nu știu ce decizie sau acțiune să iau, etc. Este liniștea în care mă retrag să primesc răspunsurile. Este liniștea care mă asigură că sunt bine așa cum sunt și că nu există un loc sau moment mai bun în care aș putea fi.

Yoga este practica pe care mi-o ofer ca să mă conectez cu corpul, cu respirația și cu inima mea. Astăzi, practic yoga în fiecare zi și predau la studio și în online: http://www.satyayoga.ro

Asanele, Pranayama si meditația sunt parte din rutina mea zilnică și, atunci când le omit, simt o diferență majoră atât în corp cât și în minte.

În paralel cu yoga, lucrez într-o corporație în domeniul telecomunicațiilor și sunt responsabilă de rezultatele unei echipe întregi. Am experimentat pe corpul meu ce înseamnă lipsa de mișcare, statul pe scaun ore întregi pe zi, dureri de coloană și de articulații dar și stresul, deadline-urile și sistemul imunitar scăzut ca efect al celor de mai sus.

Image
Ioana-Georgescu-instructor-yoga

De când practic yoga totul s-a schimbat in viața mea de zi cu zi. Reușesc să abordez cu ușurință și calm situațiile care de obicei mă stresau la birou. Răcelile frecvente pe care le aveam au dispărut. Am uitat când am avut ultima afecțiune medicală.

Simt că, odată cu practica yoga, m-am apropiat mai mult de esența mea. Sunt conștientă de ceea ce simt, ce îmi place, ce am nevoie, ce îmi doresc și ce este mai bine pentru mine. Am învățat să spun NU, să nu mai pun presiune pe mine, să fiu ok cu a lua o pauză, să ofer, să primesc, să mă accept așa cum sunt fizic și emoțional și asta împărtășesc la clasele mele.

Citește și: 12 obstacole pe care le întâmpini în timpul meditației

În prezent, clasele pe care le predau se adresează începătorilor și celor intermediari în practica yoga. La clase, sunt autentică și îmi personalizez orele in funcție de energia și intuiția mea. Fiecare clasă este diferită în felul ei.

Cea mai mare satisfacție pe care o am acum este reprezentată de momentele în care participanții la clase îmi mărturisesc ce bine s-au simțit, că au eliberat ceva, cât de tare s-au liniștit sau ce mult aveau nevoie de asta în viața lor.

Image
Ioana-Georgescu-instructor-yoga

Oamenii au nevoie de yoga și îi sfătuiesc pe toți să încerce măcar o dată deschiși, fără așteptări, fără prejudecăți și fără rețineri. Yoga este o metodă ce ii poate ajuta pe oameni să se cunoască si să se înțeleagă mai bine atât pe ei cât și pe ceilalți. Când se întâmplă asta ajungi să simți o armonie față de toți și de tot ce se întâmplă în jurul tău.”

Material susținut de
Image

Comenteaza cu Facebook