MIndspace Morning Mindfulness Skip to main content
Perioada
10 septembrie 2019
MIndspace Morning Mindfulness

Mindspace (Business District - Pipera)  te invita la sesiunea demo de  matinala de meditatie sustinuta de Val Voicu. (link despre Val aici

Evenimentul va avea loc marti, 10 septembrie, ora 8.00 A.M.

Tehnici de meditatie si concentrare ZEN:

Stapaneste mentalul mentinand astfel o stare constanta de calm si claritate a gandurilor. Stresul si anxietatea sunt ameliorate sau dispar. 

Agitatia cotidiana, societatea in care traim precum si barierele pe care noi insine ni le ridicam, ne determina sa uitam de lucrurile simple si ne impiedica sa ne conectam cu noi insine. Meditand, ai sansa de a te regasi, de a-ti recapata entuziasmul si de a-ti spori creativitatea.  Gandurile si emotiile negative ne distrag atentia de la ceea ce avem de facut, in timp ce tehnicile specifice meditatiei ne ajuta sa ne transformam pozitiv mintea pentru a trai o viata mai putin stresanta, mai sanatoasa si mai lipsita de griji. Meditatia este caracterizata de constientizarea momentului prezent si, totodata, acceptarea acestuia prin intelegere.

Beneficiile practicii meditatiei:

  • Durerea fizica este estompata, indiferent de cauza acesteia. Activitatea cerebrala este reglata in asa fel incat tu sa nu mai resimti atat de intens durerea fizica.
  • Vei reusi sa te detasezi mai usor de lucrurile ce se petrec in viata ta, fie ele rele sau bune.
  • Privesti situatiile dramatice cotidiene intr-o maniera obiectiva reusind astfel sa reactionezi eficient. 

Intrare libera, in functie de locurile disponibile. inscrieri pe hathayogaseva@gmail.com 

Evenimentul se va desfasura la MIndspace Pipera. Mentionati in subiectul mailului Mindspace Morning Mindfulness) 

Comenteaza cu Facebook