Skip to main content
Ooan Dagoz KaRa, sonoterapeutul care va participa la YogaSat Festival

La YogaSat Festival 2nd Edition ne vom bucura de sunetele didgeridoo-ului. Sonoterapeutul Ooan Dagoz KaRa va canta la didgeridoo, atat la sesiunile matinale, cat si si in cadrul unor concerte de sunete ancestrale. Acesta va fi acompaniat de Bogdan Tucudean, si el maestru la didgeridoo.

Didgeridoo este un instrument de suflat, originar din Australia. Acesta a fost dintotdeauna folosit in timpul ceremoniilor religioase, insa in zilele noastre este folosit si in scop recreational.

Traditional, doar barbatii aveau voie sa cante la acest instrument, femeilor fiindu-le permis insa sa danseze pe ritmurile cantate de didgeridoo.

Pe vremuri, didgeridoo-ul era facut din trunchi de eucalipt scobit de termite ori din lemn de bambus. In zilele noastre insa, didgeridoo-ul este confectionat din diverse materiale, incepand de la lemn, piele, sticla si pana la plastic ori ceramica.

didgeridoo

Ooan Dagoz KaRa - sonoterapeut la Dagoz Sacred Sound, va participa la YogaSat Festival 2nd Edition, care se va desfasura in perioada 17-22 iunie la Cheile Gradistei. Mai multe informatii despre festival gasesti aici.

Ooan Dagoz KaRa: "Fiecare om are un dar prin care isi experimenteaza si exploreaza viata, prin care isi exprima esenta si creativitatea si prin care ii sprijina si pe ceilalti in calatoriile lor. Darul meu este lucrul cu sunetul. Este o cunoastere pe care o simt dincolo de timp si spatiu. Sunetul m-a ajutat sa-mi reamintesc cine sunt si de atunci am simtit ca pot facilita si pentru altii un spatiu sacru in care sa primeasca ce au nevoie.

De cativa ani sustin atat terapii individuale de vindecare prin sunet, cat si terapii de grup. Explorand, am descoperit ca beneficiile sunetului lucreaza cu toate palierele fiintei umane, aducand pace si echilibru. Sunetul te duce in spatiul in care se declanseaza vindecatorul interior. Dizolva blocajele si te alinieaza pe plan mental, emotional si fizic."

Pentru a afla mai multe, vezi acest video, dar si pe acesta

didgeridoo 

Programul festivalului il gasesti aici

 

Comenteaza cu Facebook