Reteta de nachos vegetarieni crocanti si picanti Skip to main content
Reteta de nachos vegetarieni crocanti si picanti

Daca ti-e pofta de ceva crocant, iata o reteta gustoasa de nachos vegetarieni. Se poate adauga orice topping iti place, de exemplu jalapeno sau ardei iuti, daca iti place un gust mai picant. Se prepara rapid, in aproximativ 23 de minute.

CITESTE Rețetă ayurvedică pentru iarnă: Chai aromat

Ingrediente pentru 4 portii:
- 2 conserve de boabe de fasole
- 1 cana de salsa jalapeno (sos picant)
- 1 punga de branza rasa
- 1 punga de chipsuri tortilla
- 1 ardei verde gras, tocat
- 1 ceapa, tocata
- 1 punga de salata verde, taiata
- 1 conserva de masline negre, feliate

CITESTE Reteta de fatoush cu fenicul si sumac

Preparare:

Pregatire: 15 minute
Gatire: 8 minute
Timp total de preparare: 23 minute

Se asaza gratarul cuptorului cam la 15 cm de sursa focului si se incalzeste cuptorul in prealabil. Peste gratar, se asaza o hartie de copr cu folie de aluminiu. Se amesteca boabele de fasole si sosul salsa intr-o cratita, la foc mediu, se gateste si se amesteca pana cand se combina si se incalzesc suficient, aproximativ timp de 5 minute.

Se aranjeaza chipsurile tortilla pe foaia de copt. Se toarna amestecul de fasole cu sos deasupra. Se presara branza rasa, se ganiseste cu ardei verde gras si ceapa. Se gateste la cuptor pana cand se topeste branza, 3-5 minute. Se adauga salata si maslinele.

Informatii nutritionale per portie:
Calorii: 882
Grasimi: 41.3 g
Carbohidrati: 99.5 g
Proteine: 31.2 g
Colesterol: 61 mg
Sodiu: 2279 mg

 

*In februarie 2020 se deschide Scoala de primavara Hatha Yoga Seva. Mai multe informatii gasesti aici, iar pentru inscrieri trimite mail la adresa hathayogaseva@gmail.com

Comenteaza cu Facebook