Scoala Hatha Yoga SEVA Bucuresti | Yogasat - Cursuri Yoga Bucuresti Skip to main content
Scoala de primavara Hatha Yoga SEVA 2018

Hatha Yoga Seva redeschide Scoala de primavara 2018 pentru nivel mediu (dedicat in special celor care au parcurs deja clasa de incepatori sau au mai practicat hatha yoga traditionala) si incepatori. Cei care au practicat doar ocazional varianta de "yoga sportiva" sunt rugati sa parcurga clasa de incepatori (teorie si practica).

Locatia: zona Casa Presei Libere in incinta Ramada Plaza Hotels si zona Herastrau

Durata curs incepatori:  3 luni de zile, 12 sesiuni saptamanale, incepand cu marti 27 februarie. Cursurile se tin in fiecare marti de la ora 19.00 - 21.00

Durata curs nivel mediu: 3 luni de zile, 12 sesiuni saptamanale, incepand cu miercuri 28 februarie. Cursurile se tin in fiecare miercuri de la ora 19.00 - 21.00

Pentru inscrieri trimiteu mail la hathayogaseva@gmail.com, cu mentiunea ca in subiectul mailului sa alegeti clasa pentru care optati: nivel MEDIU/ INCEPATORI. In mail trebuie, de asemenea, sa mentionati: nume, prenume, varsta, probleme de sanatate, daca ati mai practicat yoga (ce forma), precum si motivul pentru care doriti sa practicati yoga. Atentie! cei care doresc sa participe la clasa nivel mediu si nu au parcurs clasele Hatha Yoga Seva de incepatori vor sustine un mic test teorie & practica.  

Costuri

  • Cursul de incepatori: 220 de ron lunar platibili la inceputul fiecareI luni de curs (o luna de curs este alcatuita din 4 sesiuni a cate 2 ore fiecare)
  • Cursul de nivel mediu: 230 de ron lunar platibili la inceputul fiecarei luni de curs (o luna de curs este alcatuita din 4 sesiuni a cate 2 ore fiecare)

Scoala Hatha Yoga SEVA pentru incepatori

Informatii teoretice si practice din Hatha Yoga, Jnana Yoga, Krya Yoga, autocunoastere si control (ex: cum functioneaza mintea, cum sunt oxigenate celulele creierului si ale corpului) precum si metode de intretinere a sanatatii corpului si mintii&psihicului. Cursurile mai au ca obiectiv intelegerea profunda a ceea ce este yoga atat din punct de vedere teoretic cat si practic. Tehnici de meditatie Zen,  concentrare si linistire a mintii. 

Iata si o parte din componenta generala a claselor de incepatori Scoala de primavara 2018.

- Reguli esentiale in respiratie&clasa de hatha yoga/partea teoretica (evaluare a participantilor la clasa).

- Componenta sistemului Yoga si semnificatii.

- Clasa dedicata mobilitatii coloanei vertebrale.

- Clasa dedicata tehnicilor de purificare si intretinere a sanatatii corpului.

- Chackre, legaturi cu glandele si importanta lor energetica pentru corpul fizic&sanatate.

- Modul de functionare al mintii, precum si controlul acesteia. Metode practice.

- MUDRE. Semnificatii energetice.

- Modalitatea corecta de executie a asanelor precum si efectele si contraindicatii.

- Tipuri de alimentatie yoghina pentru obtinerea celor mai bune efecte in practica.

- Tipuri de exercitii pt diverse disfunctionalitati fizice si maladii (preventie)

Scoala Hatha Yoga SEVA nivel mediu

- Respiratia in asane, tehnici pranyam. Bandhas&Mudra.

- Tehnici suplimentare de purificare. Kryas. Tehnici suplimentare de meditatie. Intelegere si perceptie a procesului meditativ. 

- Discernamant si claritate in practica si in viata. Aplicarea tehnicilor yoga in viata de zi cu zi.  Cum practicam si de ce practicam. Cauze esentiale. Distinctie intre dorinta - necesitate si reactie. Grade de constientizare si puncte de reper esentiale in tehnicile de constientizare.  

- Satsangs -> Explicatii cu privire la sistemul si stiinta Yoga. Sant Mat. Calea Sunetului Interior. 

Instructor: Val Voicu. Citeste aici un interviu cu Val. 

- 4 ani de Hatha Yoga Seva citeste aici http://www.yogasat.ro/scoala-hatha-yoga-seva-4-ani-de-existenta-hari-om-tat-sat

Inscrieri: trimiteti mail la adresa hathayogaseva@gmail.com, mentionand clasa la care doriti sa va inscrieti in subiectul mailului (incepatori, nivel mediu)

Hatha yoga SEVA

Comenteaza cu Facebook