Seminar de Vijnana Bhairava Tantra | Yogasat - Cursuri Yoga Bucuresti Skip to main content
Seminar de Vijnana Bhairava Tantra cu Andre Riehl

Hatha Yoga SEVA organizează, în luna februarie a anului 2017, seminar de Vijnana Bhairava Tantra cu Andre Riehl.

CÂND: 13.02.2017 – 15.02. 2017 (luni, marți, miercuri), orele 18:30 – 21:30

UNDE: Hotel Ramada

TARIF: 670 ron

*Pentru confirmarea înscrierii, se achita 50% din tarif

Vijnana Bhairava Tantra, “Tantra Supremei Înțelegeri”, este cel mai profund text al Shivanismului. Conține 112 slokas/ exerciții folosind întregul spectru și diversitatea vieții umane trăită într-un mod complet și holistic. Cunoașterea sa se potrivește perfect nevoilor noastre actuale și ne oferă instrumente precise, atât femeilor cât și bărbaților, pentru a ne confrunta cu viața cotidiană.

Seminarul de Vijnana Bhairava Tantra include:

  • studiul textului și practicile aferente fiecărui vers
  • dezvoltarea conștiinței corpului
  • creșterea energiei potențialului uman
  • găsirea soluțiilor dificultăților personale prin introspecție profundă și meditație
  • experimentarea unei înțelegeri clare și pacea profundă a naturii noastre umane 

Pentru înscrieri trimite mail la hathayogaseva@gmail.com

Seminar de Vijnana Bhairava Tantra. Hatha Yoga SEVA organizează, în luna februarie a anului 2017, seminar de Vijnana Bhairava Tantra cu Andre Riehl.

Andre Riehl studiază și practică yoga încă din anul 1972. În primă fază, el a stat la o mănăstire din munții Himalaya, apoi a pribegit prin India, unde a întâlnit o mulțime de maeștri tradiționali,  care i-au dezvăluit tainele practicii yoga clasice, precum și tehnici tantrice. După o cercetare de ani de zile, Andre l-a întâlnit pe Kashmiri Babu, ascet adept al tradiției Shiva, alături de care a început un îndelungată căutare spirituală.

Și întâlnirile cu J. Krishnamurti și cu Sri Ananda Mayee Ma l-au influențat, determinându-l să studieze alte două aspect importante ale naturii umane: discriminarea și relațiile. Odată întors în Franța, Andre Riehl a studiat arta predării yoga din puncte de vedere diferite, urmând cursurile a 4 școli: Swami Shivanand, Lucien Ferrer, Nil Haoutoff și Sri T.K.V. Desikachar. Abia după ce a absolvit aceste școli, Andre a devenit instructor.

Andre Riehl este acum popular în întreaga lume, ținând cursuri și workshop-uri de Nidra Yoga pe toate continentele. Nenumăratele articole, dar și cărți scrise de el au contribuit la câștigarea popularității.

Citește aici interviul oferit de Andre Riehl în exclusivitate pentru yogasat.ro

Comenteaza cu Facebook