Workshop de meditatie Skip to main content
Workshop de meditatie

Va invit la acest workshop în care vom afla si experimenta tehnici care sa ne ajute sa intelegem mai bine aceasta știința formidabilă de autocunoastere profundă: YOGA

Meditatia nu este o metodă, nici o simplă tehnica. Ea implica o crestere ,cresterea vietii voastre in totalitate, dincolo de ceea ce considerati ca este exsitenta in totalitate. Meditatia nu e ceva ce se adaugă personalitatii voastre, asa cum este ea ci datorită unei transformări fundamentale, a unei mutații. Este o implinire, o creștere.
În era globalizată de astazi, tehnologiile avansate au patruns in aproape toate aspectele vietii umane, cu menirea de a imbunatati viata omului.

Cu toate acestea oamenii sunt mai stresati si mai incordati ca niciodata. Din cauza acestui ritm de viata alert, rapid ne încarcam mintea, corpul si sufletul dincolo de capacitatea sa psihosomatică.

În aceast context ,Yoga si practica meditatie îndeamnă la reîntoarcere la simplitate si liniste interioara. Scopul Yoga nu e este doar dobandirea de capacitati fizice si sanatate mentală ,ci in primul rand trezirea capacitatilor latente ale fiintei umane. Această capacitate care este de fapt o formă de energie conștientă, incepe să transforme corpul cu toate cele trei componente: energetic, cauzal si astral.

Explorăm conștiința prezentă.

Constanta, Scandinavia Mamaia Club Hotel (Bd.Mamaia nr.443)

Sâmbata ora 10 -18, pauză o oră
Duminică ora 10-14
Preț 250 ron
Detalii 0722 875002 Dana Itu

Comenteaza cu Facebook