Yoga si meditatie pt. copii | Yogasat - Cursuri Yoga Bucuresti Skip to main content
Perioada
22 octombrie ora 10.00
yoga copii

(re)Începuturile, fie că vorbim de grădiniță sau de școală, sunt adesea dificile atât pentru copii cât și pentru părinți. Știai că adaptarea la un nou an de explorare și învățare durează și pâna la 3 luni? Perioadă plină de exuberanță și curiozitate dar și de oboseală, anxietate și frustrare. Cum abordăm toate aceste sentimente și reacții la nou și cum reușim să navigăm prin ele fără a ne pierde?

Atelierele YogiHood sunt busola de care are nevoie copilul tău în aceste momente!

Meditația, respirația, vibrarea sunetelor și yoga sunt instrumente neprețuite pentru dezvoltarea armonioasă și dobândirea echilibrului interior, stimularea rezilienței emoționale și a abilităților sociale la preșcolari și școlari.

Înscrieți prichindelul la un atelier interactiv, distractiv și relaxant, ce combină tehnici de mindfulness și yoga cu activități din psihoterapie și arta socializării. Vom explora:

Importanța echipei, a cooperării și oglindirea emoțională;

Conștientizarea corpului, coordonarea și echilibrul;

Starea de calm și relaxare, reglarea emoțională.

Atelierul adaptează metodele clasice de yoga la vârsta celor mici și include posturi fizice, vibrare de sunete și cântat, joc și povești pentru a induce calmul și starea de bine.

Atelierele sunt susţinute de Alina Moldovan, instructor acreditat de yoga, din 2014 (Rishikesh, India), practicantă de diverse tipuri de yoga și meditație de mai bine de 10 ani. Sociolog la baza cu o experiență de peste 15 ani în comunicare și marketing. Mămică de mai bine de 6 ani, cu toate provocările și minunățiile aferente 🙂

Dedicat copiilor cu vârste între 5 - 7 ani.

Când: 22 octombrie

Unde: zona Casa Presei Libere (veţi primi locaţia exacta după înscriere)

Durata: 60 minute, de la 10:00 la 11:00

Taxa de participare pentru un copil este de 70 de lei.

Pentru a participa, este necesar să îți înscrii copilul prin email la hello.yogihood@gmail.com și să faci plata atelierului în avans aici

Așteptăm cu drag 10 prichindei curioși!

Comenteaza cu Facebook