Skip to main content
5 motive ascunse pentru care nu iti sunt indeplinite rugaciunile

Nu iti sunt indeplinite rugaciunile? Te simti ca si cum Universul ar fi uitat de tine? Te zbati in relatii si in viata? Exista niste motive ascunse pentru care uneori lucrurile nu se intampla cum vrei tu, oricat te-ai ruga. Se spune ca, de indata ce energia ta este aliniata, tot ce iti doresti se poate intampla peste noapte. Totusi, adevaratele motive pentru care nu se intampla ceea ce ne dorim sunt acelea ca noi blocam ajutorul, iubirea, pozitivismul si miracolele pe care le-am putea primi.

Chiar daca universul ar incerca sa-ti ofere ceea ce-i ceri, se poate ca tu insuti sa blochezi fiecare tentativa. Cand trimiti intentia sau dorinta ta, trimiti o informatie energetica, iar universul iti raspunde. Dar, de indata ce darul dorit e pe cale sa ajunga la tine, nu poate trece de campul tau energetic.  Tu ai cerut, universul ti-a trimis, dar nu poti primi darul.

CITESTE CE OBIECTE POT FI FOLOSITE LA RUGACIUNE SI MEDITATIE

Adevarul este ca chiar tu poti fi motivul pentru care iubirea sau abundenta nu sosesc in viata ta. E posibil ca tu insuti sa blochezi inconstient chiar lucrurile pe care le doresti si pentru care te rogi. Iata care sunt cele cinci motive ascunse pentru care nu-ti sunt indeplinite rugaciunile:

  1. Blocajul invizibil de a iubi si de a crede in miracole

Imagineaza-ti ca exista o poarta energetica intre tine si univers. Tu ai creat, in mod inconstient, aceasta poarta, ca sa te tina departe de pericole si de probleme. Insa poarta te tine departe si de miracole, de solutiile problemelor tale, de daruri, de iubire.

  1. Realitatea ta este setata sa iti blocheze dorintele

Noi, oamenii, avem un fel de filtru in jurul nostru, un soi de camp energetic al realitatii. Acesta actioneaza ca un scut si permite sa patrunda doar anumite frecvente in spatiul nostru. Incepand din copilarie, am copiat tiparele acestui filtru de realitate de la cei din jurul nostru. Campul nostru energetic seamana cu acela al parintilor nostri si cu acela al persoanelor apropiate, langa care traim. Ne adaptam campul energetic in functie de cei din jurul nostru, din empatie si prin interactiune emotionala. Astfel se formeaza atasamentele.

Daca parintii tai erau ingrijorati din pricina banilor si nu se simteau iubiti de oamenii din jurul lor, daca simteau ca visele lor nu se vor putea implini niciodata, tu ai copiat inconstient toate acestea in campul tau energetic. Daca parintii tai traiau si actionau in special de la nivelul energiilor de joasa frecventa, prin frica sau pentru supravietuire, tu te-ai adaptat ca sa fii la fel ca ei, te-ai acortat campului energetic al realitatii lor, pe care l-ati impartit si impartasit. Toate acestea s-au petrecut cand erai prea mic ca sa realizezi ce se intampla. Vestea buna e ca acum iti poti modifica propria realitate cu instrumente energetice.

  1. Nu esti (inca) la un nivel destul de ridicat de vibratie

Aminteste-ti ca lumea este energie in miscare. Ca sa faci ceva sa se intample, la nivel energetic, trebuie sa ai propria energie la acelasi nivel cu ceea ce doresti. Legile fundamentale ale energiei functioneaza cat se poate de simplu si predictibil. Ca sa obtii ce vrei, trebuie sa-ti aliniezi, sa-ti acordezi energia la dorinta ta.

Pare usor, nu-i asa? Despre asta vorbesc foarte mult orientarile spirituale si psihologia. Vorbesc despre credinta si despre puterea ei. Atunci cand crezi in ceva, asta te ajuta sa-ti acordezi nivelul energetic sa fie la fel cu nivelul energetic al dorintei tale. In acest fel e ca si cum ai “trage” catre tine ceea ce doresti. E ca si cum energia ta ar atrage ca un magnet lucrul in care crezi.

Daca nu crezi suficient de tare ca e posibil sa se intample ceea ce-ti doresti, inseamna ca nu ai un nivel destul de ridicat al energiei, la nivelul propriilor tale dorinte. Nu poti atrage ceva in care tu insuti nu crezi, de care te indoiesti. Rezultatele pozitive pot necesita timp. E necesar sa atingi un nivel inalt de energie, cat si sa te mentii la acest nivel pentru a obtine ceea ce-ti doresti.  Iar asta nu e mereu usor. Dar nu e nici imposibil. Trebuie doar sa te aliniezi energetic cu propriile tale dorinte, incepand prin a crede cu putere ca ele se pot indeplini.

CITESTE RUGĂCIUNEA TATĂL NOSTRU - VERSIUNEA ORIGINALĂ, ÎN ARAMAICĂ

  1. Ai intentii ascunse care lucreaza impotriva ta

Atunci cand trimiti o intentie constienta in univers, semnalul se transmite si incepe procesul prin care atragi ceea ce se potriveste dorintei tale. Suna simplu. Stii ce vrei, plasezi comanda si astepti livrarea.

Problema este ca tu nu functionezi doar la nivel constient. Psihologia omului este complexa si multilaterala, astfel incat poti avea o gramada de intentii diferite, opuse la ceea ce iti doresti in mod constient si care transmit semnale in acelasi timp. Trimiti intentii amestecate, obtii rezultate amestecate. Frica, indoiala, lipsa de credinta, scepticismul sunt contra-intentii puternice, care iti dau planurile peste cap.

Incearca sa iti notezi ceea ce iti doresti si sa asculti obiectiile care iti vin in minte. Acestea te blocheaza. De indata ce afli care sunt contra-intentiile inconstiente, le poti purifica prin diverse tehnici energetice.

  1. Energiile si intentiile altor oameni iti stau in cale

Suntem fiinte energetice si interactionam, astfel incat preluam energia si tiparele energetice ale altora. Le imitam, le imprumutam, ne adaptam la energia altora. De aceea avem nevoie sa ne protejam energetic si sa ne purificam regulat energia.

Toti prietenii si membrii familiei, care au fost raniti in dragoste, pot transmite, in mod inconstient, intentiile lor in campul nostru energetic viitor. Ne pot impregna cu parerile si credintele lor, ca dragostea adevarata este imposibila, ca iubirea doare sau ca miracolele nu se intampla. Toate acestea nu te ajuta deloc sa-ti mentii pozitivismul si credinta.

De aceea este recomandabil sa petreci cat mai mult timp in compania oamenilor optimisti, pozitivi. Citeste carti sau consuma materiale care sa te motiveze sa imiti oameni care au reusit si care te incurajeaza ca poti si tu, la randul tau, sa reusesti. Iti poti descoperi, astfel, credintele limitative si le poti inlatura. Iti poti descoperi intuitia, care poate destrama iluziile din trecut si negativismul, purtandu-te catre adevar.

 

*In februarie 2019 se deschide Scoala de primavara Hatha Yoga Seva. Mai multe informatii gasesti aici, iar pentru inscrieri trimite mail la adresa hathayogaseva@gmail.com.

 

 

 

Comenteaza cu Facebook