Bogdan Răcoreanu: „Yoga ne susține să ne reamintim cine suntem.” Skip to main content
Bogdan-Răcoreanu-instructor-yoga

Bogdan Răcoreanu a descoperit yoga în 2009 din dorința de a descoperi mai multe despre viața, despre cine este. Practica zilnică l-a pus în conexiune cu corpurile subtile și cu momentul prezent, astfel practica lui devenind o experiență naturală.

Mai multe despre Bogdan în interviul oferit în exclusivitate pentru Yogasat:

„Prin 2009, o curiozitate a apărut în mine, legată de dorința să aflu mai multe despre viață, despre cine sunt eu. Yoga a fost pasul spre ceva dincolo de corp, dincolo de ceea ce experimentam prin simțuri.

Vezi aici colecția de covoare YogaSat.

Practicarea zilnică m-a pus in conexiune cu corpurile mele subtile, cu constientizarea acestui moment al prezentului. M-a ajutat să îmi cunosc mintea și să o pot observa fără să mă identific. 

Schimbări am observat mereu și încă observ. Asocierea cu corpul - minte este din ce in ce mai rară și astfel prezența este din ce în ce mai conștientă. 

Practica nu mai este o practică, ci a devenit o experiența naturală. Așa cum aproape zilnic mănânc, așa este și yoga pentru mine. 

Image
Bogdan-Răcoreanu-instructor-yoga

Yoga ne susține să ne reamintim cine suntem, prin a înflori în noi iubirea, compasiunea, smerenia, bucuria. Să poată practica cât mai multe ființe yoga, ar fi un mod foarte frumos de a ne arăta recunoștința față de această planetă, “mama noastră” si față de acest cer, univers “ tatăl nostru “ .  

Eu practic o forma de yoga conștientă, ce se bazează foarte mult pe introspecție. 

Meditația este permanentă, prin experimentarea conștientă a ceea ce sunt. Nimicul îmi este liniște și totul îmi este jocul.

Maestrul meu drag, lângă care tot ce nu era autentic s-a dizolvat, este Mooji Baba. Am murit si am înviat prin grația lui, prin prezența lui divină.”

 

Material susținut de
Image

Comenteaza cu Facebook