Castigatorii Oscar, Rami Malek si Lady Gaga isi datoreaza succesul si practicii yoga Skip to main content
Castigatorii Oscar, Rami Malek si Lady Gaga isi datoreaza succesul si practicii yoga

Castigatorii premiului Oscar din 2019, actorul Rami Malek si cantareata Lady Gaga, au fost ajutati de practica yoga in activitatea lor, pentru a obtine succesul. Este prima oara cand cei doi primesc renumita distinctie.

Rami a interpretat rolul lui Freddie Mercury, cantaretul formatiei Queen, in filmul “Bohemian Rhapsody”. Filmul a obtinut patru premii Oscar. Rami Malek a castigat la categoria “Cel mai bun actor”. Rolul a fost extrem de solicitant, iar transformarea actorului a implicat enorm de multa munca, pentru o intreaga echipa. Malek a studiat zile in sir miscarile starului Queen, pentru a le putea imita.

Polly Bennett a explicat cum l-a antrenat pe Rami sa se miste la fel ca flexibilul Freddie. Acesta fusese boxer si alergator de cursa lunga, de aceea alerga spontan si cu mare usurinta pe scena si lovea aerul in timp ce canta. Actorul nu avea deloc experienta in asemenea miscari si nu stia nici macar sa danseze. Rami a facut foarte mult antrenament pentru a-si stabiliza postura. A practicat yoga pentru a-si spori flexibilitatea corpului, indeosebi a coloanei vertebrale. Yoga l-a ajutat sa execute miscarile dificile de coreografie. In plus, actorul a trebuit sa invete cum sa respire, in timp ce facea play back.

CITESTE CUM FUNCȚIONEAZĂ YOGA, POTRIVIT NEUROȘTIINȚELOR

Lady Gaga a castigat premiul Oscar pentru cantecul “Shallow”, de pe coloana sonora a filmului “A star is born”, in care interpreteaza unul dintre rolurile principale, debutand astfel in cinematografie. Astazi, ea este una dintre cele mai celebre femei din lume.

lady gaga

Care este secretul sau? Tricia Donegan o cunoaste pe Stefani Germanotta de dinainte ca ea sa devina Lady Gaga si sa aiba succes. Ii este instructor de yoga din anul 2004 si considera ca puterea, succesul si mesajul pozitiv ale cantaretei sunt datorate practicii yoga. Tricia a declarat publicatiei “New York Times”: “Ea isi foloseste talentul ca sa faca lumea mai buna, iar asta se datoreaza faptului ca practica yoga. Cand predau yoga, eu predau o practica de compasiune de sine.”

CITESTE CELE 5 VIRTUTI CU CARE PUTEM LUCRA PENTRU A DEVENI MAI BUNI

Lady Gaga practica frecvent yoga, astfel incat isi ia salteluta peste tot in lume, pe unde calatoreste. Publicatia “Asia One” scria ca, in timpul vizitei sale in Taipei, Lady Gaga si-a facut timp pentru a merge la sala de yoga. Nici macar nu a ales un studio privat, ci a mers direct la unul public, aducandu-si propria saltea.

Pe scena, in timpul concertelor sale, cantareata executa miscari care necesita mult efort, flexibilitate si antrenament. Lady Gaga isi mentine conditia fizica practicand zilnic yoga. Totodata, cantareata a adoptat un regim alimentar vegan.

 

Comenteaza cu Facebook