Curs Shivaism Kashmirian cu Mark Dyczkowski 11-13 mai Skip to main content
Curs Shivaism Kashmirian cu Mark Dyczkowski 11-13 mai

Despre Vijnana Bhairava Tantra – Cum sa ne expasionam spontan constiinta si sa recunoastem ceea ce suntem cu adevarat!

Se predau elemente teoretice si practice din celebrul tratat Vijnana Bhairava Tantra . Se vor prezenta sutrele 1-7, care sunt elementele de baza pregatitoare, si sutrele 39, 40, 42, 90 & 91 - Mantra o ca practică cu sunetul.

Dupa sedinta de Vijnana Tantra de vineri si sambata, Mark va sustine si un concert de sitar, fiind de altfel un virtuos al acestui instrument.

Program curs:

11 mai: 19.00 -  21.30

12 mai: 10.00 - 17.00

13 mai 10.00 - 17.00

Locatie: Ramada Plaza (zona Casei Libere)

Tarif: 650 RON

* Vineri, in prima zi a evenimentului, accesul este gratuit. 

Mark Dyczowski

Despre Mark

Mark Dyczkowski este unul dintre cei mai mari învățați în viață ai Shivaismului Kashmirian, discipol al ultimului maestru shivait Sri Lakshmanjoo, dar și doctor în științe shivaite la Universitatea Oxford, acolo unde a cercetat Shivaismul Kashmirian sub îndrumarea profesorului Alexis Sanderson.

Mark și-a petrecut 40 de ani din viață studiind hinduismul și nu numai și este considerat o autoritate în Shaivismul Tantric. El a publicat o multime de lucrari de-a lungul vieții, însă cele 12 volume din Manthanabhairava Tantra l-au făcu celebru.

Mark Dyczkowski este afiliat la mai multe insituții academice din India și a predat și în cadrul a numeroase universități de renume din Europa și SUA.

Pentru a-și perfecționa practica și pentru a-și completa cunoștințele, Mark a studiat sitarul în toți acești ani de cercetare, fiind elevul maestrului Budhadiya Mukherjee. Mark a adunat peste 1.500 de compoziții la sitar și a susținut numeroase concerte în lumea întreagă.

În prezent, Mark Dyczkowski trăiește în Varanasi, India, pe malul râului Gange, acolo unde predă Shivaism Kashmirian și cântă la sitar pentru publicul dornic să îl asculte.

Mai multe despre Mark Dyczkowski poti citi aici. De asemenea, poti citi un interviu acordat de Mark Dyczowski aici.

Inscrierile se fac prin mail la adresa hathayogaseva@gmail.com.

Comenteaza cu Facebook