Dana Nedelcu: Yoga este un mod armonios de a fi Skip to main content
grup-lumanari-yoga

Dana Nedelcu privește yoga ca pe nun mod armonios de a fi, considerând că o ajută să mențină conștiința divinității din ea. Află mai multe depre Dana în interviul oferit în exclusivitate pentru YogaSat.

„Yoga pentru mine reprezintă armonia. Este realizarea, atât la nivel mental cât și în simțire, armoniei dintre conștiință, măiestrie (înțelepciunea interioară) și uman (minte & corp). Yoga facilitează claritate în simțire în ceea ce privește acea relație și ne susține să trăim într-un mod echilibrat și liber precum conștiința/sufletul/eu sunt-ul care se exprimă și se descoperă prin viață cu ajutorul aspectului uman. Yoga m-a ajutat să conștientizez spațiul sigur din corpul și mintea mea, spațiu în care mă pot relaxa ca să intru în simțirea conștiinței mele și să trăiesc liber.

Image

Aș putea spune că am ales să îmi schimb modul de viață și aleg asta în continuare cu cât îmi expansionez mai mult claritatea simțirii. Yoga mă susține să mențin conștiința divinității din mine.

Astfel, Yoga pentru mine este un mod armonios de a fi, pe care l-am încorporat în tot ceea ce fac. Eu sunt yoga! Dar ca să nu mă las trasă în jos de condiția umană (focus, gravitație, seducție, emoții, conștiința de masă, programe), aleg să îmi mișc corpul conștient, să îmi folosesc vocea în mod conștient și să respir conștient în viața mea, clipă de clipă. Bineînțeles că există și momente în care sunt în "și", mă afund într-un aspect și în același timp conștientizez că eu sunt sufletul care experimentează acel aspect.


Practic mișcarea conștientă care mă ajută să respir conștient și prin urmare să devin conștientă de conștiința mea/Eu Sunt-ul care respiră și trăiește prin corpul și mintea mea.

La începutul călătoriei mele, în 2006, l-am cunoscut pe Maestrul Ascensionat Adamus Saint Germain. El susține familia Shaumbra prin intermediul Cercului Crimson pentru a-și realiza propria măiestrie și bineînțeles Realizarea (Iluminarea). Tot timpul ne amintește că maestrul (corpul de înțelepciune pe care l-am format de-alungul tuturor vieților noastre pe Pământ), este în noi și ne îndeamnă să intrăm în simțire pentru a-l conștientiza. Adamus nu este în plan fizic, ci energia sa este transformată în cuvinte de Geoffrey Hoppe, care este un "channeler" foarte clar. Adamus ne amintește tot timpul că el se conectează la înțelepciunea noastră și ne-o arată ca să ne inspire realizarea. Maeștrii Ascensionați Adamus Saint Germain, Tobias, Kuthumi, Ohama, Jeshua, Maria Magdalena, Quan Yin sunt cei care mă inspiră să mă las în simțire ca să mă pot conecta cu Măiestria si Eu Sunt-ul meu. În plan fizic, toate persoanele cu care interacționez mă susțin în același fel.

Image

De asemenea, am avut foarte mulți mentori ce m-au ghidat în ceea ce privește practica hatha yoga & bhakti yoga (kirtan). Printre aceștia se numără Deepty Sastry, David Swenson, Cat Alip Douglas, Sarah Powers, Shiva Rea, Alicia Cheung, Anna Forest, Lisa Walford, Sybille Pouzet, Uma Dinsmore Tuli, și mulți, mulți alții. Totodată, am fost susținută în ultima perioadă de Mirela Ghenea cu ajutorul respirației conștiente. Și prin intermediul cărților accesate de-alungul anilor și experienței de viață, am reușit să culeg foarte multă înțelepciune. Este destul de greu sa aduc în cunoștință toți autorii ce m-au susținut de-alungul timpului.”

Mulțumim Dana.

Namaste!

 

Primește săptămânal informații inedite și interesante despre practica și știința Yoga.
Abonează-te aici la newsletter-ul săptămânal.

 

Comenteaza cu Facebook