Daniela Iulia Marta: „Yoga nu ar trebui să fie asociată cu cuvântul sport” Skip to main content
Daniela-Iulia-Marta-yoga

Daniela Iulia Marta este profesor acreditat de Yoga Adulți & Copii și Prenatal.

Faptul că a lucrat într-o corporaţie o perioadă lungă de timp a determinat-o să conceapă programul „Yoga Corporate” atât pentru angajați, manageri, directori și antreprenori, cât și un program de consiliere în business și dezvoltare personală. 

Vezi aici colecția de saltele yoga eco friendly YogasatShop.ro

Mai multe despre Daniela în interviul oferit în exclusivitate pentru YogaSat:

„Yoga reprezintă unul dintre darurile mele pe care am venit să le împărtășesc în planul acesta terestru, misiunea mea personală.  

Yoga mi-a adus relaxare și liniște mentală într-un moment în care aveam nevoie de asta, acceptare, vindecare la nivel fizic și energetic, apropierea și mai mult de Divinitate, claritate, detașare activă.

Image
Daniela-Iulia-Marta-yoga-asane

Yoga mi-a schimbat modul de viața, acum 7 ani. Este o practică holistică pe care am integrat-o în viața mea, mi-am accesat darul meu divin. Secretul e să ai răbdare cu tine, să ai frecvență și constanță în practică pentru a putea aduce ceea ce experimentezi pe salteaua de yoga și a menține acea stare și în viața ta de zi cu zi.

Citește și: 10 mituri despre Yoga demitizate

Practic yoga de 5 ori pe saptamană, 2- 4 ore pe zi. Corpul are nevoie de o astfel de mișcare, posturile având o mulțime de beneficii fizice, mentale, energetice. Imi place să meditez zilnic cu Sacred Mala Design, un concept unic pe care îl reprezint ca Brand Ambassador.

Cred cu certitudine ca yoga ar aduce schimbări semnificative în lume, dacă ar fi inclusă în instituțiile de învățământ și la locurile de muncă. Copiii au nevoie de această practică pentru a fi conectați mai mult la ceea ce sunt în esență, pentru a-și accesa resursele interioare de care ei dispun, pentru a înțelege mai bine ceea ce se petrece cu ei în raport cu mediul exterior, pentru a-și cultiva atenția și concentrarea, pentru a face față cu ușurință emoțiilor și a le întelege...aș putea continua la nesfârșit cu beneficiile acestei practici pentru cei mici și adolescenți. Am avut bucuria să ghidez o serie de clase și ateliere de yoga pentru copii atât în studioul al cărui fondator sunt in Sibiu: Yoga Sibiu Studio – Sacred Arts, cât și în clasele de yoga predate în Asia, în decursul a 5 ani. Fiind fascinată de lumea copiilor, înteleg la nivel subtil nevoile lor.

Venind după mulți ani dintr-o corporație foarte cunoscută din industria automotive, având oportunitatea de a fi global buyer, manager achizitii și trainer, experimentând ca job și mediul medical chiar în apogeul acestei situații în care ne aflăm, înțeleg perfect toate fazele prin care treci la locul de munca, oricât de zen ai crede că ești, cum îți afectează sistemul nervos, stresul pe care nici măcar nu îl recunoști că există, cât de mult îți este afectat aliniamentul postural după atâția ani de stat în fața unor monitoare și toate repercursiunile ce le au asupra întregului corp toate astea...răspunsul este un mare DA și pentru practica yoga la locurile de muncă. Experiența directă în mediul business și în practica yoga m-au determinat să concep programul Yoga Corporate atât pentru angajați, manageri, directori și antreprenori, cât și un program de consiliere în business și dezvoltare personală.

Mai ales în momentele acestea e nevoie ca yoga să fie practicată de cât mai multă lume, de la copii la seniori.

Image
Daniela-Iulia-Marta

Yoga nu ar trebui să fie asociată cu cuvântul sport pentru că este altceva, cei care predau și au acces direct la Sursă, energiile subtile și spiritualitate, știu acest lucru. Ca profesor acreditat de Yoga Alliance, stilul meu de predare a practicii yoga este holistic, integrând și alte practici divinatorii: terapie prin sunet, terapii holistice, este o accesare la nivel fizic, mental, sufletesc, energetic, spiritual a ceea ce ești în esență, te susțin și îți creez spațiul energetic necesar pentru a-ți accesa propriile resurse interioare.

Citește și: Mistificarile de pe retelele sociale si banalizarea sacralitatii

Nu urmez nici un maestru, însă am studiat cu unii din cei mai buni profesori din lumea asta.

Spiritul meu înțelept îmi dă ghidarea necesară către ceea ce trebuie să accesez :).

Vă aștept cu drag să ne cunoaștem pe paginile mele de facebook și în studio: Yoga Sibiu Studio - Sacred Arts și Sacred Mala Design: https://www.facebook.com/dimsacredarts.

Daniela Iulia Marta - profesor acreditat de Yoga Adulți & Copii, Prenatal Yoga, facilitator terapii holistice, consilier dezvoltare personală, brand ambassador Sacred Mala Design, fondator Yoga Sibiu Studio - Sacred Arts.”

Namaste!

www.YogasatShop.ro - sursa ta de inspirație în practică 

Comenteaza cu Facebook