Daniela Mihalciac: „ Yoga este Comuniunea cu Eternul” Skip to main content
Daniela-Mihalciac

Daniela Mihalciac practica meditația de 10 ani, yoga de 5 ani și ayurveda de 1 an, iar prin aceste practici a avut curajul să lucreze cu vulnerabilitățile ei și să sărbătorească pe deplin viața, dincolo de necunoscut.  Practică zilnic asane, pranayama și meditația pentru a evolua dincolo de timp și poate spune că yoga a i-a deschis potențialul infinit interior.

Citește și: In Ayurveda, procesul de vindecare este individual

Mai multe despre Daniela în intreviul oferit în exclusivitate pentru yogaSat.

„Pentru mine yoga este Comuniunea cu Eternul. Un univers viu și plin de culoare ce se deschide printr-o armonioasă contopire a corpului, a minții și a inimii ce îmi permite să mă scufund în esența mea.

Image
urdhvadhanurasana-Daniela-Mihalciac

Yoga mă deschide spre potențialul infinit din interior…și mă face să zbor. Îmi deschide și armonizează corpul cu mintea, mă menține în spațiul sacru al inimii, mă curăță de tipare nedorite, este un proces continuu de observare, cunoaștere, co-creere și ființare. Practica spirituală mă ține în centru și mă înconjoară în scutul de prana care mă susține când viața mă pune la încercări

Relația cu yoga este cu siguranță una de iubire. Prin descoperirea meditației, a practicii yoga și ayurveda am descoperit aspect de nedescris despre mine. Mă simt mult mai bogată că am întâlnit oameni atât de minunați pe această cale a transformării. Lucrez cu mine zi de zi și mă antrenez să fiu fericită cu orice vine spre mine. Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare persoană cu care interacționez la clase, am atât de mult de învățat de la fiecare din voi! Iar lumina din ochii voștri de la final de oră, mă atinge, încarcă și mă face să continui.

Image
Daniela-Mihalciac

Yoga a devenit o atitudine și un mod de a Fi. Practica de asane, pranayama și meditație este zilnică, a evoluat în timp. O data pe săptămână când fac pauză de asane, meditez. Scrierea jurnalului mă ajută în introspecție, să mă observ și cunosc. Practicarea yoga nu este doar pe saltea, a devenit o celebrare a existenței.

Practica personală este ashtanga alternată cu hatha yoga și meditația inimii. Mă întreb zilnic cum mă ajută practica yoga să îmi găsesc pacea, calmul, puterea interioară de a-mi urma Șoaptele Inimii, de a extinde conștient starea în care mă simt bine pe saltea și în afara ei și de a contribui astfel la evoluția Întregului. La ce lucrez în prezent este la ceea nu se vede însă se simte, aici recunosc cu adevărat tărâmul yoga. 

Image
Daniela-Mihalciac-Handstand

 

Pe parte de hatha yoga și pranayama sunt inspirată de Mukesh Kothari, îndrumătorul cu care am făcut cursul de Teacher Training Yoga la Școala Bindusar Yoga din 2016. Pe parte de ashtanga yoga mă inspiră mai mulți profesori de la Kino MacGregor, David Robson, Laruga Glaser, David Swenson și Mañju Jois. Îndrumătorul din practica meditației este Kamlesh Patel (Daaji) de la Mișcarea Heartfluness.

Consider că am avea de câștigat mult ca societate dacă yoga ar fi și mai prezentă în viețile oamenilor. La locurile de muncă ar fi mai multă productivitate și satisfacție venite din motivare interioară. Nu ar exista concurență între oameni, nici la copii nici la adulți…ne-am susține mai mult unii pe ceilalți și am fi mai fericiți.

Vă aștept cu drag să interacționăm, să ne cunoaștem, să practicăm împreună  yoga online prin pagina mea de FB: Yoga with Daniela, pentru binele comunității și pentru o viață sublimă pe pământ!

O viață plină de sens și magie tuturor! Daniela Mihalciac, Cluj Napoca - Instructor Certificat Yoga Alliance/ 2016”

Mulțumim Daniela.

Namaste!

www.YogosatShop.ro - sursa ta de inspiratie in practica "

Creat și din dorința de a dezvolta și completa yogasat.ro – singura platformă de yoga din .ro cu conținut actualizat zilnic -, dar și de a veni în sprijinul cursanților care trec pragul școlii Hatha Yoga Seva de ani buni deja, avem premisele și expertiza necesare dezvoltării unui spațiu virtual de bun augur și sursă benefică  de inspirație în practică, indiferent de nivel. Fiindcă și noi suntem practicanți, ca și tine, și înțelegem provocările și nevoile unei practici susținute, ne propunem să venim constant cu noutăți care să te ajute să progresezi în aceasta știința formidabilă, YOGA.  

Primește săptămânal informații inedite și interesante despre practica și știința Yoga. Abonează-te aici la newsletter-ul săptămânal.

Comenteaza cu Facebook