Eclipsa si luna plina, 10 ianuarie: 2020 incepe cu o trezire fortata la voltaj 220 Skip to main content
Eclipsa si luna plina, 10 ianuarie: 2020 incepe cu o trezire fortata la voltaj 220

Eclipsa si luna plina au loc vineri, pe 10 ianuarie 2020. Vor fi scoase la iveala cele mai intense si subtile conflicte interioare. Soarele, Saturn si Pluto sunt planete masculine, simboluri ale fortei si ale autoritatii care, in opozitie cu Luna, ataca slabiciunile, vulnerabilitatile si emotiile. Gandurile si vorbele pot deveni reci, calculate si nemiloase. Sentimentele se vor confrunta cu o realitate dura, ceea ce poate spori anxietatea. La nivel global, se va alege siguranta nationala primordial, surclasand drepturile umane.

Toate acestea reprezinta provocari imense pentru iubire, compasiune, pentru spiritualitate . La nivel global, vor fi provocate gruparile religioase si spirituale, organizatiile umanitare si gruparile ecologiste. Efectele acestei eclipse de luna, combinate cu cele ale eclipsei solare de pe 26 decembrie 2019, se vor face resimtite pana la eclipsa lunii din 5 iunie 2020.

CITESTE Yoga si meditatia lasa o semnatura moleculara in celulele noastre, la nivel ADN

Luna plina in Rac are varful la ora 21.21, ora Romaniei. In aceasta perioada sunt mai sensibile: stomacul, mucoasele, sanii, uterul si ovarele. Evenimentul astrologic este intens, foarte provocator din punct de vedere emotional. Atmosfera indusa si resimtita va fi dura, chiar opresiva si dictatoriala.

Persoanele sensibile si timide sunt sfatuite sa se protejeze impotriva celor care le pot ataca. Persoanelor puternice li se recomanda sa ii protejeze pe cei mai vulnerabili membri ai familiei sau prieteni. Eclipsa ii favorizeaza pe cei puternici si bogati.

Eclipsa din ianuarie 2020, prima din acest an, accentueaza polaritatile din viata ta, ceea ce iti poate crea multa tensiune. Imagineaza-ti o super luna, super incarcata energetic, in opozitie cu o gramada de planete puternice. Cam acelasi impact va fi resimtit exterior si interior. Un cutremur energetic, ca si cum anul 2020 ar incepe cu o trezire fortata la voltaj 220.

Eclipsa este influentata si de o stea fixa, Castor, asociata cu succesul si geniul, cand este bine aspectata. Insa acum, inconjurata de atatea opozitii, poate genera pierderi, nesigurante, caderi nervoase, interese oculte, ratacire, ranire si multe alte posibile evenimente neplacute sau periculoase.

Eclipsa in opozitie cu Mercur provoaca o senzatie de ruptura in doua, instiga la o gandire polarizata, care face lucrurile si mai greu de inteles. Comunicarea devine si mai dificila. Se recomanda ascultarea atenta, gandirea clara, inainte de judecati pripite si de vorbe. Este de folos cultivarea abtinerii de la tendinta reactiilor impulsive, instinctive, imediate, mai ales la suparare.

CITESTE Cum stimulezi productia de dopamina in mod natural

Eclipsa in opozitie cu Saturn poate dicta stari proaste, din cauza tristetii, plictiselii sau a singuratatii. Dificultatea impartasirii emotiilor personale poate duce la dificultati relationale. Melancolia, pesimismul si raceala sau distantarea emotionala pot prelua controlul. De asemenea, unele persoane se pot simti coplesite de vina legata de responsabilitatile care le reveneau si le revin, in privinta familiei, a partenerei sau partenerului de viata, a copiilor, parintilor sau altor rude apropiate. Se recomanda practica sustinuta pentru evitarea tendintelor depresive, a sentimentelor negative, de pierdere, dezamagire, vulnerabilitate, lipsa de speranta, frica, gelozie, obsesie si chiar disperare.

Eclipsa in opozitie cu Pluto provoaca drame relationale in exterior si ravasire in interior. Sentimentele devin atat de puternice, incat nu mai sunt prea usor de controlat si trec de la o extrema la alta rapid. Orice tendinta de a controla pe altcineva se va incheia in sentimente de rusine si vinovatie.

Eclipsa in trigon cu Neptun aduce si o influenta benefica, pozitiva, insa mult prea slaba comparativ cu restul opozitiilor. Neptun infuzeaza speranta, compasiune, incredere si inspiratie. Ghidarea spirituala autentica si practica intensa a meditatiei sunt cele mai recomandate in aceasta perioada.

Comenteaza cu Facebook