Reteta vegetariana: paine cu malai Skip to main content
Reteta vegetariana: paine cu malai

Prepara o paine cu malai, pe care o poti servi cu succes atat la masa de pranz, cat si la cina sau la micul dejun de a doua zi.

Pentru a prepara painea cu malai ai nevoie de urmatoarele lucruri:

  • 1 ½ cana de faina integrala
  • 1 ½ cana de malai
  • 2 lingurite de bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de arrowroot pudra
  • 1/3 cana de zahar brun
  • 1 lingurita de sare
  • 1/3 cana de ghee
  • 1 cana de lapte batut
  • 1 cana de apa

Citeste: 5 SURSE BOGATE IN PROTEINE, IDEALE PENTRU VEGETARIENI

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge cu unt o tava si introdu tava in cuptor.

Intre timp, amesteca toate ingredientele uscate, apoi incorporeaza in aceastea ghee-ul topit, laptele batut, dar si apa. Amesteca pana cand obtii nu aluat. Scoate apoi tava din cuptor, pune compozitia obtinuta in tava si reintrodu-o la cuptor, unde o vei lasa in jur de 25-30 de minute. Scoate painea din cuptor si consum-o calda sau rece.

Citeste si: 3 PLANTE BENEFICE PE TIMP DE TOAMNA

Pont: poti adauga in aluatul de paine si ingrediente precum ardei gras maruntit, ardei iute maruntit, rosii deshidratate, salvie, marar sau patrunjel.

 

*Hatha Yoga SEVA organizeaza, in perioada 27 ianuarie 2018 – 11 februarie 2018, un retreat la Marari Beach, o plaja paradisiaca din sudul Indiei. Inscrierile se incheie pe 15 noiembrie 2017. Mai sunt 5 locuri disponibile - pentru mai multe informatii, dar si pentru inscrieri intra aici.

Comenteaza cu Facebook