Skip to main content
Perioada
21 și 22 decembrie, ora 18.00
SANKALPA

Ne bucurăm de energia Solstițiului pentru a ne seta intențiile pentru 2021.  

Am ajuns deja la a patra ediție a evenimentelor Sankalpa de final de an și cum aproape toate s-au manifestat până acum, este momentul să ne creăm un nou an mai armonios și echilibrat. 

Cea mai puternică zi a anului, momentul “Marii Schimbări” ne va ajuta să atingem orice obiective de propunem pentru anul viitor.

Te invităm la o ședință online de Yoga Nidra (denumită și yoga somnului conștient), în care ne folosim de practici străvechi pentru a programa subconștientul în așa fel încât anul următor să fie unul așa cum ni-l dorim. Efectele Yoga Nidra au fost studiate clinic în ultimii zeci de ani, iar concluziile cercetătorilor arată că este în continuare un instrument eficient de destresare, eliminare a anxietății și schimbare a credințelor subconștientului. 

Sankalpa este un termen sanscrit din filosofia yoga și definește cea mai profundă dorință a sufletului, un fel de rezoluție, dar care este setată în concordanță cu inima și o stare nealterată a minții. Atunci când este formulată, Sankalpa ar trebui să onoreze cel mai profund sens al vieții noastre.Cu alte cuvinte, ne vom seta intenția pentru anul viitor la cel mai adânc nivel al minții.  

Ne vedem online, pe platforma Zoom, pe 21 și 22 decembrie, la ora 18.00. După ce veți primi indicațiile și o scurtă prezentare a ceea ce urmează să facem, aveți nevoie de un loc liniștit în care să vă întindeți, o păturică pentru confortul termic și aproximativ 45-50 minute de liniște în jurul vostru.

Evenimentul este gratuit, iar înscrierile se fac prin mesaj pe whatsapp la 0755010215 sau messenger, pe pagina #Oneyogastudio, precizând numele și data la care vreți să participați la eveniment (21 sau 22 decembrie). Ulterior înscrierii veți primi un mesaj cu link-ul de Zoom. 

Namaste!   

Comenteaza cu Facebook