Scoala de toamna Hatha Yoga Seva 2018 Skip to main content
Scoala de toamna Hatha Yoga Seva 2018

Hatha Yoga Seva redeschide Scoala de Toamna 2018 atat pentru incepatori, cat si pentru nivel mediu (dedicat celor care au parcurs deja clasa de incepatori sau care au mai practicat hatha yoga traditionala). Cei care au practicat ocazional “yoga sportiva” sunt rugati sa parcurga clasa de incepatori (teorie si practica).

Locatia: zona Casa Presei Libere in incinta Ramada Plaza Hotels

Durata curs incepatori:  3 luni de zile, 12 sesiuni saptamanale, incepand cu marti 18 septembrie. Cursurile se tin in fiecare marti de la ora 19.00 - 21.00

Durata curs nivel mediu: 3 luni de zile, 12 sesiuni saptamanale, incepand cu miercuri 19 septembrie. Cursurile se tin in fiecare miercuri de la ora 19.00 - 21.00

Pentru inscrieri trimiteti mail la hathayogaseva@gmail.com, cu mentiunea ca in subiectul mailului sa alegeti clasa pentru care optati: nivel MEDIU/ INCEPATORI. In mail trebuie, de asemenea, sa mentionati: nume, prenume, varsta, probleme de sanatate, daca ati mai practicat yoga (ce forma), precum si motivul pentru care doriti sa practicati yoga. 

Costuri

  • Cursul de incepatori: 220 RON lunar, platibili la inceputul fiecarei luni de curs (o luna de curs este alcatuita din 4 sesiuni a cate 2 ore fiecare)
  • Cursul de nivel mediu: 230 RON lunar, platibili la inceputul fiecarei luni de curs (o luna de curseste alcatuita din 4 sesiuni a cate 2 ore fiecare)

SCOALA HATHA YOGA SEVA PENTRU INCEPATORI

Informatii teoretice si practice din Hatha Yoga, Jnana Yoga, Krya Yoga, autocunoastere si control (ex: cum functioneaza mintea, cum sunt oxigenate celulele creierului si ale corpului) precum si metode de intretinere a sanatatii corpului si mintii&psihicului. Cursurile mai au ca obiectiv intelegerea profunda a ceea ce este yoga atat din punct de vedere teoretic cat si practic. Tehnici de meditatie Zen,  concentrare si linistire a mintii. 

Iata si o parte din componenta generala a claselor de incepatori Scoala de toamna 2018:

- Reguli esentiale in respiratie&clasa de hatha yoga/partea teoretica (evaluare a participantilor la clasa).

- Componenta sistemului Yoga si semnificatii.

- Clasa dedicata mobilitatii coloanei vertebrale.

- Clasa dedicata tehnicilor de purificare si intretinere a sanatatii corpului.

- Chackre, legaturi cu glandele si importanta lor energetica pentru corpul fizic&sanatate.

- Modul de functionare al mintii, precum si controlul acesteia. Metode practice.

- MUDRE. Semnificatii energetice.

- Modalitatea corecta de executie a asanelor precum si efectele si contraindicatii.

- Tipuri de alimentatie yoghina pentru obtinerea celor mai bune efecte in practica.

- Tipuri de exercitii pt diverse disfunctionalitati fizice si maladii (preventie)

SCOALA HATHA YOGA SEVA NIVEL MEDIU

- Respiratia in asane, tehnici pranyama. Bandhas (tehnici suplimentare de executie) & Mudra.

- Tehnici suplimentare de purificare si constientizare. Kryas. Tehnici suplimentare de meditatie. Intelegere si perceptie a procesului meditativ. 

- Discernamant (viveka) si claritate in practica si in viata. Aplicarea tehnicilor yoga in viata de zi cu zi. Cum practicam si de ce practicam. Cauze esentiale. Distinctie intre dorinta - necesitate si reactie. Grade de constientizare si puncte de reper esentiale in tehnicile de constientizare.  

Instructor: Val Voicu. Citeste aici un interviu cu Val. 

- 4 ani de Hatha Yoga Seva citeste aici http://www.yogasat.ro/scoala-hatha-yoga-seva-4-ani-de-existenta-hari-om-tat-sat

Inscrieri: trimiteti mail la adresa hathayogaseva@gmail.com, mentionand clasa la care doriti sa va inscrieti in subiectul mailului (incepatori, nivel mediu)

Hatha yoga SEVA

Hatha yoga SEVA

Hatha yoga SEVA

Comenteaza cu Facebook