Tabără de Yoga și Ritualuri în Delta Dunării Skip to main content
Perioada
14 - 19 Septembrie
tabara-yoga-delta-dunarii

𝐓𝐚𝐛𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐥𝐥 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯𝐞 𝟓 𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐲𝐨𝐠𝐚 𝐬𝐢 𝐫𝐢𝐭𝐮𝐚𝐥𝐮𝐫𝐢 î𝐧 𝐬𝐚𝐥𝐛𝐚𝐭𝐢𝐜𝐢𝐚 𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐚 𝐃𝐞𝐥𝐭𝐞𝐢 𝐃𝐮𝐧𝐚𝐫𝐢𝐢.

,, În locurile sălbatice, acolo unde marginea Pământului atinge colțurile Cerului, este unde Sufletul omului este hrănit.''

🌿

Delta Dunării nu este doar a doua cea mai mare deltă de pe planetă, dar de asemenea, este cea mai bine conservată deltă de pe continentul european iar din anul 1990 este parte a patrimoniului Mondial UNESCO.

Biodiversitatea sa este apropiată de cea a Marii Bariere de Corali din Australia, peste 5000 de specii de plante și animale au fost identificate în Delta Dunării, este foarte probabil ca numărul de animale și plante din Deltă este mult mai mare, luând în considerare diferitele tipuri de habitate existente în acest loc unic.

Prima oară menționat de Herodot în jurul sec IV ÎH, acest loc nu este pe deplin afectat de mana omului, având în prezent o populație mică de doar 15.000 de locuitori.

În Delta Dunării se întâlnesc 30 de habitate protejate la nivel european, dintre care 8 dintre acestea fiind întâlnite doar în Romania.

Pe marginea canalelor, putem întâlni o varietate de nuferi, albi sau galbeni, care sunt spectaculoși în perioada de înflorire între lunile iunie și septembrie. Tot în arealul rezervației se găsesc și doua plante carnivore , Aldrovanda și Otratelul de Balta.

🌺🌸

Într-un peisaj seren, printre salcii și stuf, pe malul Dunării, pe brațul Chilia, ne vom relaxa într-un complex amenajat în stil rustic cu materiale naturale, construit din lemn cu stuf, cu toate dotările unui hotel.

Locația se găsește în mijlocul sălbăticiei, într-o oază superbă cu copaci înalți, salcii, piscină pe malul Dunării, beach bar, plajă privată, un ponton mare pe Dunăre pe care vom face yoga și un restaurant cu preparate specific dobrogene și lipovenene și meniu ovo-lacto-vegetarian.

🌺🌸

Ce include această tabără:

 • Toate clasele de yoga.
 • Meditație.
 • Ritualul focului sacru.
 • Ritual de Cacao.
 • Cazarea.
 • Transportul cu barca de la Tulcea la Chilia.
 • Toate mesele, gustări, fructe, suc, ceai, apa, cafea, lapte, cereale.
 • Saltele de yoga (în cazul în care o ai pe a ta și o îndrăgești, o poți aduce cu tine).
 • O excursie gratuită de o zi cu barca prin sălbăticia Deltei Dunării.
 • Un mic cadou.
 • Cacao, lut de modelaj, toate materialele teoretice.
 • Meniul este ovo-lacto-vegetarian sau meniu de pește sălbatic din Dunăre. Nu încurajăm consumul unui alt fel de carne.

🌺🌸

Ce nu include această tabără:

 • Transportul pană la Tulcea.
 • Băuturi alcoolice (disciplina yoga nu încurajează consumul de băuturi care intoxică organismul și stimulează sistemul nervos).

🌺🌸

Această tabără este creată pentru orice nivel, fie că practici deja yoga sau că nu ai mai practicat niciodată, totul este explicat iar posturile vor avea variații pentru a putea fi realizate atât de începători cât și de către persoanele mai avansate în practică.

Toate practicile se vor face afara în aer liber. Masa se poate lua, de asemeni tot pe terasa.

Ai o reținere fiindcă nu cunoști grupul? Iți este teamă că vii singur (ă)?

Probabil că nici eu nu o sa cunosc tot grupul, însă asta este frumusețea. Sunt sigură că ne vom conecta. Când ieși din zona de confort, sau când îți înfrângi temerile, înflorești în moduri nebănuite.

Prețul pentru tabăra de yoga all inclusive este de 350 lei/ persoana pe zi. Prețul total al taberei este de 1750 lei.

Pentru rezervarea locului, este nevoie de plata unui avans însemnând 30 % din prețul taberei. Diferența se poate plăti tot prin transfer sau la fața locului.

Dacă plătești avansul pana la 1 Septembrie, obții o reducere de 10%, astfel costul taberei va fi 1575 lei.

Atenție! Rezervarea are loc abia după plata avansului.

Dacă îți dorești să vii însă treci printr-o perioada mai dificila cu banii, te rog sa îmi scrii și vom găsi o modalitate împreună.

Se pleacă cu barca din portul Tulcea în data de 14 la ora 11:00 - 11:30. Dacă veniți cu mașina proprie, pe aceasta o vom lăsa în parcarea din portul Tulcea.

Pentru rezervări, contactați-mă pe WhatsApp la numărul: 0731338740 cu detaliile personale (Nume, Prenume, alte detalii relevante).

Se vor lua în considerare doar rezervările confirmate.

Pentru detalii legate de programul taberei pe zile, trimite un mesaj pe WhatsApp pentru a primi programul.

Numărul de locuri este limitat la 15.

Plata se face prin transfer bancar pe contul:

RO15RZBR0000060015272676

🌺🌸

Comenteaza cu Facebook