Amalia Morar: „Yoga o practic cu fiecare respirație conștientă ce mă aduce in momentul prezent.” Skip to main content
Amalia-morar-instructor-yoga

Amalia Morar are 52 de ani, este instructor yoga din 2020 iar primul contact cu yoga l-a avut în 2016. Pe lângă instructor de yoga, Amalia este și kinetoterapeut de profesie, psiholog, facilitator in procese de corp Access și Facelift energetic, cosmetolog, instructor de Pilates.

A urmat multe cursuri de dezvoltare personală, însă când ajungea pe salteaua de yoga era într-o altă lume care se deschidea, și se deschide tot mai mult cu fiecare practică, era altcineva, se transformam la toate nivelurile și structurile conștient, până când practica yoga a devenit parte din ea și ea parte din yoga.

Mai multe despre Amalia în interviul oferit în exclusivitate pentru Yogasat:

„Sunt Amalia Morar, am 52 de ani, sunt certificată YOGA ALLIANCE 200 TTC BinduSar Rishikesh India și am devenit yoga teachers in martie 2020. Am adăugat certificări in Yin Yoga pe meridiane energetice, Yoga pentru Menopauză și lista rămâne deschisă. Sunt om de afaceri pe langa mamă, soție, kinetoterapeut de profesie, psiholog, facilitator in procese de corp Access și Facelift energetic, cosmetolog, instructor de Pilates și toate se regăsesc în practica yoga, în învățăturile yoga, în Ayurveda și mă provoacă zi de zi să devin ceea ce fac in mod repetat din ușurință și bucurie, să cultiv sănătatea corpului, a minții a spiritului meu cel mai înalt și mai ales să dau magia mai departe.

Image
Amalia-morar-instructor-yoga

Primul meu contact cu practica  yoga a fost in 2016 și acela a fost primul pas spre mine, spre ceea ce căutam de mult timp și nu aveam curajul să recunosc. Acea autenticitate pe care o regăsești in interiorul corpului tău, care este cheia pentru deblocarea ființei din tine.

M-am regăsit în multe forme, în multe cursuri de dezvoltare personală dar când ajungeam pe salteaua de yoga eram într-o altă lume care se deschidea și se deschide tot mai mult cu fiecare practică, eram altcineva, mă transformam la toate nivelurile și structurile conștient, până când practica yoga a devenit parte din mine și eu parte din ea. Iar această energie curge prin mine mă expansionează și mă conectează la infinite posibilități.

Yoga o practic cu fiecare respirație conștientă ce mă aduce in momentul prezent. Este viața conștientă din viața mea.

Văd schimbările care le-a adus in viața mea atunci când am ajuns într-un punct care nu mai ducea nicăieri și văd schimbările celor care practică alaturi de mine iar deschiderea tot mai mare spre practica și cunoașterea principiilor fundamentale yoga ar fi o oportunitate la locul de muncă și in școli de a alege și a creea conștient viața pe care o dorim.

Yoga sportivă sau conștientă? Amândouă și nici una. Când sunt eu cu mine in mișcare conectată la tot ce există sunt doar energie infinită in mișcare.

Image
Amalia-morar-instructor-yoga

Practic meditația prin fiecare fel de a fi, de a respira, de a asculta, de a vorbi, de a vedea, de a gusta aceasta viață, de a percepe toate senzațiile astfel încât să creez ancore de prezență cu mine în viața mea de zi cu zi.

Iar pentru toate astea Maeștrii îmi sunt Cerul și Pământul, toți înaintașii ce îi port în fiecare celulă conștientă și fiecare structură și nivel de ADN, toți cei contemporani mie carora le sunt recunoscătoare că m-au provocat la conștiență, m-au scos din limitări și m-au împuternicit să recunosc ceea ce sunt dintotdeauna.”

Material susținut de
Image

Comenteaza cu Facebook