Curs Sistemul KRAMA sustinut de Mark Dyczowski Skip to main content
Curs Sistemul KRAMA sustinut de Mark Dyczowski

Mark Dyczkowski – Sistemul KRAMA

Kali Mama Timpului, Inima Eternitatii

In cadrul acestui seminar vom afla despre Kali, cea mai enigmatica și controversata Zeiță din India.

Kali, Zeita Timpului - kaala - Sursa vieții, care este moartea și intunericul, și totuși strălucirea Luminii conștiinței. Vom învăța despre istoria ei, cum Eaapare în Vedas ca si Kaalaraatri, Noaptea Întunecată care, strălucind impreuna cu stelele, este tânără și frumoasă. Cum dă naștere soarelui (rohita), iar soarele o generează, desi ca si Noapte, ea este întunericul morții.

Vom învata cum ea devine o Mare Zeița a Tantrelor, natura ei ca dinamism atotputernic al prezentului, care se desfășoară ca suflare a vieții, a percepției și a timpului, vom învăța despre formele ei uimitoare, despre Mantrele ei. 

Roata Timpului și Ciclul Respirației

Vom învăța să observăm activitatea minunată a Constiintei în ciclul respirației, microcosmosul Roții Timpului, să recunoaștem activitatea sa în domeniul percepției.

Ziua și noaptea, cresterea si descresterea diviziunilor lunare (fortnights), cele două jumătăți ale anului, ciclurile de șaizeci de ani, care se extind în respiratia și durata de viața a zeilor, toate sunt reflectate în ciclul respirației. În fiecare zi, respiram de 21.600 de ori și cu fiecare respirație, fara sa fim constienti de asta, noi acoperim toate aceste cicluri de timp. Vom invata nu doar să percepem fluxul timpului prin respirație, ci si originea și sfârșitul ei în punctul dintre fazele ascendente și descendente. 

Informatii organizatorice:
Locatia unde se desfasoara cursul: Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr 39, Bucuresti

Datele de desfasurare:

Vineri 7 Decembrie – orele 19-22

Prezentare seminar si concert sitar cu Mark Dyczkowski. Intrarea este libera.

Sambata 8 Decembrie – orele 12.30 – 19.00 (1.5 ore pauza de masa)

Duminica 9 Decembrie – orele 10.00 – 17.00 (1.5 ore pauza de masa)

Costul cursului: 720 lei

Inscrierea de face pana la data de 1 decembrie, pe mail la hathayogaseva@gmail.com, prin achitarea unui avans de 300 lei. Va rugam sa transmiteti e-mail sau sa sunati pentru plata avansului. 

Cursul este sustinut de catre: Mark Dyczkowski  care este un pionier in cercetarea limbii sanscrite, a traditiilor Indiei si, in particular, al traditiei tantrice, atat la modul academic (sub indrumarea celei mai mari autoritati in viata - prof. Alexis Sanderson), cat si din punct de vedere initiatic (sub indrumarea ultimului maestru recunoscut al liniei śivaismului casmirian, Swami Lakshmanjoo).

Mai multe detalii despre el puteti gasi aici, dar si aici.

Organizator: Adrian Lucian Moldovan (Sha Hadhim)
Mai multe detalii despre el puteti gasi aici.

 

Comenteaza cu Facebook