Festival Yoga la munte, 17-22 iunie Cheile Gradistei | Yogasat Skip to main content
Festival Yoga la munte, 17-22 iunie Cheile Gradistei | Yogasat

Despre Festival Yoga

Costuri si modalitati de inscriere

Cine preda la festival

Program Festival Yoga 

hatha-yoga • meditatie la rasarit • pranayama • mantra chanting • didgeridoo • Vijnana Bhairava • concert la sitar • gong bath • meniu lacto-vegetarian

Despre Festival

La a doua editie a YogaSat Festival, muzica va fi un element cheie. Atat interpretarile mistice la sitar ale lui Mark, cat si ceremonia focului&mantra chanting, insotite de sunetele ancestrale la didgeridoo de la deschidere, vor induce vibratii meditative mintii si sufletului tau.  

Festivalul YogaSat a fost creat astfel incat sa te relaxeze si sa te faca sa te bucuri de practica yoga intr-un cadru natural, la 1300 m altitudine (se stie deja despre importanta aerului pur -prana- in practica). Atat sesiunile matinale de yoga, care au loc la rasarit, cat si workshopurile tinute de invitatii nostri (vezi program) vor face ca acest festival sa fie unul memorabil si sa duca practica ta la un alt nivel – vei putea trece de la practica yoga ocazionala, ca “hobby”, la un nivel de practica similar cu cel din ashramurile din India (8 ore de practica zilnica - participarea la toate sesiunile din cadrul festivalului fiind optionala).

Festival Yoga la munte, 17-22 iunie Cheile Gradistei

Unele retreat-uri sunt create cu intentia de a te stimula sa te dedici inceputului procesului de  transformare interioara. Altele te invata cum sa practici anumite tehnici. La YogaSat Festival vei dobandi ambele tipuri de experiente. In plus, vei putea sa te bucuri de prieteni noi, cu care sa impartasesti pasiunea ta pentru yoga (sunt asteptati peste 200 de participanti).

De la acest festival yoga vei pleca cu o experienta diferita in ceea ce priveste starea de constiinta profunda, o stare excelenta fizica, psihica si mentala, care sa te duca la un posibil “restart” al vietii tale.

Meditatia matinala, facuta la aceeasi ora ca in manastiri/ ashramuri, sub ghidarea lui Val (vezi prezentare Val), seriile de respiratii si asane (dimineata si seara - vezi prezentare Adi) precum si Gong Bath (vezi articol Simona)  & Vijnana Bhairava (yoga straveche) a maestrului dr. Mark Dyczkowski, sunt motive destul de serioase sa nu ratezi acest eveniment unic. Cand vei mai avea ocazia sa vezi si sa faci toate acestea, intr-o singura saptamana intensa, plina de bucurie si liniste?

Festival Yoga la munte, 17-22 iunie Cheile Gradistei

Tarife & Pachete Festival Yoga

Categoria A - singur in camera, 3 mese lacto-vegetariene pe zi si acces la toate sesiunile din cadrul festivalului.

Tarif: 2250 RON

Categoria B - loc in camera dubla, 3 mese lacto-vegetariene pe zi si acces la toate sesiunile din cadrul festivalului.

Tarif: 1550 RON

Categoria C - cazare la cort personal, 3 mese lacto-vegetariene pe zi si acces la toate sesiunile din cadrul festivalului.

Tarif: 920 RON

*Early booking: 10% discount (pentru a beneficia de acest discount, e necesara inscrierea pana la data de 17 mai)

*"Bring a friend" - 5% discount.

Inscrierile se fac prin mail la adresa hathayogaseva@gmail.com (mailul de inscriere trebuie sa contina nume, prenume, orasul de resedinta precum si tipul de yoga practicat).

Vrei sa vezi cum a fost anul trecut la YogaSat Festival? Vezi galerie foto AICI.

Festival Yoga la munte, 17-22 iunie Cheile Gradistei

In pauzele dintre sesiuni si workshopuri te poti duce la masaj, sauna, piscina si spa (locatia Cheile Gradistei).

· Pentru  grupuri mai mari de 8 persoane ne puteti cere oferte speciale pe hathayogaseva@gmail.com

· Participarea la toate programele este optionala

Cine preda la Festival Yoga

Vor preda la festival:

Val Voicu - instructor de yoga cu o experienta de peste 18 ani in Hatha yoga, Jnana yoga, Raja yoga si Bhakti. Promovand formele de practica traditionala, el nu recunoaste nicio forma de „yoga sportiva“ – “peste 90% din clasele de yoga din Bucureşti promoveaza forme de yoga rudimentara, trivializata si lipsita de esenta reala a ceea ce este ea fundamental: o stiinta formidabila de autocunoastere profunda”. Citeste mai mult aici.

Mark Dyczkowski - unul dintre cei mai mari invatati in viata ai Shivaismului Kashmirian, discipol al ultimului maestru shivait Sri Lakshmanjoo, dar si doctor in stiinte shivaite la Universitatea Oxford, acolo unde a cercetat Shivaismul Kashmirian sub indrumarea profesorului Alexis Sanderson. Citeste mai mult aici.

Adi Moldovan - are o experienta de peste 26 ani in Hatha yoga, Jnana yoga, Raja yoga, Kriya yoga, Shivaism Kashmirian si alte Stiinte ezoterice ( Alchimie, Arhetipuri Angelice, Arborele Vietii). A petrecut ceva timp in India practicand in diverse locuri cu diversi maestri si initiati. Citeste mai mult aici.

Simona Cornea - maestru de Gong, initiata de Grand Gong Master - Don Coreaux, discipolul lui Yogi Bhajan.

Ooan Dagoz KaRa - va canta la Didgeridoo, vechi instrument de suflat folosit din cele mai vechi timpuri in ceremoniile religioase si ritualurile spirituale. 

Festival Yoga la munte, 17-22 iunie Cheile Gradistei

Programul complet al festivalului, precum si meniul, pe zile, le gasesti AICI.

YogaSat Festival

Comenteaza cu Facebook