Astrologie vedica Skip to main content
Horoscop 2017

Horoscopul vedic este făcut în funcție de poziționarea lunii în momentul nașterii tale. Taurii vor avea parte numai de provocări în anul 2017, în timp ce Racii își vor schimba mentalitatea. Pentru Fecioare anul 2017 va fi unul al schimbărilor – Află ce îți aduce și ție anul 2017, în funcție de zodia ta!

Berbec

După un 2016 destul de agitat, anul 2017 vine cu schimbări pozitive, progres pe toate planurile și un gram de noroc. Schimbările se vor simți încă din data de 26 ianuarie, atunci când Saturn se mută din Scorpion în Săgetător. În noul an vei fi mai preocupat de autocunoaștere și vei acorda mai multă atenție laturii spirituale. Pe măsură ce vei ajunge mai departe pe calea cunoașterii, lucrurile vor începe să se așeze.

Taur

Cuvântul cheie al anului 2017 este provocare. Pentru a avea succes trebuie să înveți să fii mai flexibil, mai tolerant și să accepți schimbările. Merită efortul pentru că rezultatele vor fi de-a dreptul impresionante. Cu cât accepți mai rapid schimbările, cu atât mai repede vei avea succes. Pe plan sentimental va avea loc o schimbare majoră. Este vorba despre o schimbare pozitivă.

Gemeni

Anul 2017 va fi un an reușit. Pe măsură ce finalul de an se va apropia, opiniile tale categorice îți vor da de furcă, așa că trebuie să înveți să fii mai tolerant. Saturn se mută din Scorpion în Săgetător, iar asta înseamnă că vor avea loc ceva schimbări pe plan sentimental. Proiectele pe care le inițiezi în anul 2017 vor întâmpina dificultăți, însă dacă îți păstrezi perseverența, vei reuși să duci lucrurile la capăt cu succes.

Rac

Anul 2017 îți va modela personalitatea. Vei acționa în mod diferit față de cum ai face-o în mod normal. Dacă în trecut aveai tendința de a fi negativistă, acum ai o gândire pozitivă și te caracterizează optimismul. Ai încredere în propriile forțe și reușești să faci față oricărei provocări. Mutarea lui Saturn din casa a 5-a în casa a 6-a este “vinovată” pentru schimbarea mentalității tale.

Leu

În anul 2017, pe plan financiar vei înregistra un progres. O mulțime de oportunități se vor ivi pe plan profesional și, dacă știi să profiți de ele, vei avea numai de câștigat. Dacă ai copii, vei avea probleme de comunicare cu ei, însă nu trebuie să te descurajezi. Păstrează-ți calmul și rezultatele se vor vedea.

Fecioară

Atât acasă, cât și la serviciu, vei avea parte de o serie de provocări în anul 2017. Acestea îți vor pune la încercare tăria de caracter. Păstrează-ți valorile și principiile și nu vei lua decizii regretabile. Familia trebuie să fie anul acesta pe primul loc.  În 2017 rupi relațiile cu oamenii toxici din jurul tău. Nu trebuie să te uiți înapoi, toate se întâmplă cu un motiv.

Balanță

Anul 2017 va fi un an reușit, asta după ce 2016 te-a dezamăgit. Vei observa îmbunătățiri pe toate planurile, în toate aspectele vieții. Pe măsură ce lunile vor trece, norocul va fi și mai mult de partea ta. În 2017, ai șansa de a te afirma și știi exact cum să profiți de ea.

Scorpion

În 2017, vei avea parte de o mulțime de evenimente fericite și de câtiguri neașteptate. În ciuda evenimentelor fericite, pe plan personal vei întâmpina dificultăți. Relațiile cu cei dragi îți vor da bătăi de cap, dar grație răbdării tale vei reuși să rezolvi problemele. Nu te lăsa dominat de furie și temperează-ți impulsivitatea.

Săgetător

Anul 2017 va fi unul al extremelor. Provocările pe care 2016 ți le-a adus, vor continua și în 2017, însă natura acestora va fi diferită. Spre deosebire de problemele avute în 2016, cele din 2017 vor fi mai ușor de rezolvat. Atitudinea pe care o ai față de anumite situații este cea care face diferența. Pe plan financiar, lucrurile încep să fie din ce în ce mai roz.

Capricorn

Ultimii ani au fost buni pentru tine, iar 2017 va fi cel care te va încununa cu succes. Circumstanțele te ajută în orice situație și reușești să faci față cu bine oricărei provocări. Mutarea lui Saturn în Săgetător din data de 26 ianuarie te va face să fii mai cheltuitor. Mare atenție la deciziile pe care le iei în momentele tensionate.

Vărsător

Anul 2016 a fost unul al creșterii, în timp ce 2017 și 2018 vor  fi anii în care vei culege roadele muncii tale. Progresul înregistrat va fi unul neașteptat de mare. Karma se va ocupa de toate așa că nu trebuie să te agiți prea tare. Fii mai atent la interacțiunile pe care le ai cu oamenii din jur pentru că acestea îți vor influența viitorul.

Pești

Anul 2017 este unul promițător pe toate planurile. Lucrurile pe care ți le dorești de 2, poate 3 ani le vei obține acum cu mare ușurință. Pentru a înțelege ce ai de făcut pe viitor, analizează cu mare atenție trecutul. Nu repeta greșelile făcute și încearcă să ții cont de lecțiile pe care viața ți le-a oferit.

Comenteaza cu Facebook