Interviuri cu cei 4 instructori YogaSat Festival Skip to main content
Interviuri cu cei 4 instructori YogaSat Festival

Au mai ramas doar 10 zile pana la inceperea festivalului YogaSat, primul festival de yoga din Romania care aduce laolalta instructori de yoga autohtoni si instructori de yoga de talie internationala.

Pentru a-ti face o idee mai clara despre tehnicile de predare ale fiecaruia, dar si despre ceea ce au de gand sa transmita cursantilor in cadrul festivalului, citeste interviurile realizate cu fiecare instructor de yoga in parte.

Andre Riehl ne-a vorbit, in cadrul interviului acordat, despre nidra yoga si cele 3 ipostaze ale psihicului -> Citeste interviul aici.

Mark Dyczkowski, invatat al shivaismului kashmirian, ne-a povestit despre invatatura maestrilor Kashmirieni, incepand cu Vasugupta. Totodata, Mark a explicat si ce este Vijnana Bhairava Tantra, care cuprinde 112 tehnici de meditatie -> Citeste interviul aici

Val Voicu a vorbit, in cadrul interviului, despre fenomenul yoga din Romania, precum si despre stilul sau de predare si trasaturile pe care cursantul yoga trebuie sa le aiba -> Citeste interviul aici.

Adrian Moldovan ne-a vorbit despre practica sa, despre forma de yoga predata , dar ne-a prezentat si profilul cursantului de acum 20 de ani -> Citeste interviul aici.

 

Toti acesti 4 instructori vor sustine sesiuni zilnice de yoga si meditatie in cadrul YogaSat Festival. Mai multe informatii despre festival gasesti aici.

Comenteaza cu Facebook