Interviuri exclusive Yogasat despre practica si yoga, ca stil de viata Skip to main content
Interviuri exclusive Yogasat despre practica si yoga, ca stil de viata

Irene Zaarour preda yoga de 15 ani. "In sanscrita sunt peste 50 de definitii ale cuvantului yoga, printre care: aplicatie, remediu, cale, stratagem, profit, avere, uniune, combinatie, relationare, a pune impreuna, a aranja." Pentru Irene, yoga a fost "atractie la prima experienta" si despre asta ne povesteste mai multe aici.

irene zaarour

Adina Botan este psihoterapeut si instructor de Hatha Yoga. "Viata incepe, de obicei, in momentul in care ti-ai dat seama ca le-ai cam incercat pe toate si nu prea ti-a iesit nimic."  Adina este de parere ca "Yoga este un instrument extraordinar" si detaliaza aici.

Adina Botan

Ioana Hudita calatoreste, conecteaza oamenii, impartaseste traditiile vinyasa krama, kundalini, kali natha, Anusara, Yin si hatha yoga traditionala. Ioana spune ca "Romanii sunt din ce in ce mai interesati de yoga." Mai multe despre practica yoga din experienta sa, citeste aici.

Ioana Hudita

Adrian L. Moldovan este instructor yoga, cu o experienta de peste 27 de ani in Hatha yoga, Jnana yoga, Raja yoga, Kriya yoga, Shivaism Kashmirian si alte Stiinte ezoterice ( Alchimie, Arhetipuri Angelice, Arborele Vietii). Adrian marturiseste: "Este foarte interesant ca am remarcat la cursantii de la YogaSat Festival un entuziasm special pentru practica yoga." Citeste continuarea interviului cu Adrian aici.

Adrian Moldovan

Oana Cuzino, probabil cel mai cunoscut medic din Romania datorita emisiunii pe care o prezinta de aproape 17 ani, a descoperit tainele yoga, pe care o practica cu regularitate. Afla, din interviul acordat in exclusivitate pentru Yogasat, cum a descoperit Oana Cuzino yoga, cu ce scop o practica, dar si ce efecte a avut aceasta practica asupra ei. 

Oana Cuzino

Alexandra Conac sau cum sa-ti schimbi viata, transformandu-te din specialist in vanzari & marketing in instructor de yoga. "Yoga a inceput prin a fi relaxarea totala de dupa o zi de munca extenuanta." Citeste aici povestea de viata a unui om onest, o poveste corporatista cu final fericit.

Alexandra Conac

Dr. Mark Dyczkowski este unul dintre cei mai mari invatati in viata ai Shivaismului Kashmirian, discipol al ultimului maestru shivait Sri Lakshmanjoo, dar si doctor in stiinte shivaite la Universitatea Oxford. "Esenta invataturii este ca exista o singura realitate si aceasta (...) este constiinta." Citeste aici interviul acordat in exclusivitate pentru Yogasat.

Mark Dyczkowski

Simona Cornea este maestru de Gong, initiata de Grand Gong Master - Don Coreaux, discipolul lui Yogi Bhajan. Simona vorbeste cu pasiune despre munca ei, a calatorit in Europa pentru a invata diverse terapii complementare si isi doreste sa le impartaseasca tuturor. Citeste mai mult despre beneficiile meditatiei cu sunet si vibratie aici.

Simona Cornea

Val Voicu este instructor yoga cu o experienta de peste 28 ani in Hatha yoga, Jnana yoga, Raja yoga si Bhakti. A petrecut mult timp in India practicand alaturi de maestri importanti. Cursurile sale au ca obiectiv intelegerea profunda a ceea ce este yoga cu adevarat. Afla mai mult din interviul exclusiv pentru Yogasat.

Val Voicu

*In luna februarie a anului 2019 se deschide Scoala de primavara Hatha Yoga Seva. Mai multe informatii gasesti aici, iar pentru inscrieri trimite mail la adresa hathayogaseva@gmail.com.

Comenteaza cu Facebook