Luna noua in Berbec, 5 aprilie 2019, practica intentia constienta Skip to main content
Luna noua in Berbec, 5 aprilie 2019, practica intentia constienta

Luna noua in Berbec, de pe data de 5 aprilie, va avea loc la ora 11.48, ora Romaniei. Se recomanda practica yoga si meditatia la aceasta ora, pentru a beneficia de intensele energii astrale. Intentiile constientizate si adresate divinitatii pot primi raspuns rapid.

Luna noua din aprilie favorizeaza noi inceputuri, pe fondul unor schimbari majore in viata. Ofera contextul astral propice armonizarii si echilibrarii in toate aspectele existentei noastre, in profunzime. Se recomanda meditatiile orientate catre ceea ce va doriti sa schimbati sau sa primiti.

CITITI CELE 3 ELEMENTE CARE GARANTEAZA SUCCESUL IN PRACTICA YOGA

Berbecul este primul semn zodiacal, un simbol al inceputului, un semn de foc si de putere. Focul arde si purifica totul. Momentul astrologic ce urmeaza reprezinta un prilej intens de purificare interioara si exterioara, in manifestare. Stagnari, relatii, blocaje, toate se curata prin focul lunii noi din aprilie, lasand terenul fertil pentru transformari spirituale profunde.

Suntem invitati sa ne aliniem contextului astral care aduce armonie intre voia noastra si voia divina. Luna noua in Berbec este o conjunctie a Soarelui si a Lunii in Capricorn. Atat Berbecul, cat si Capricornul sunt semne zodiacale pline de forta, de motivatie, de anduranta si perseverenta. Sunt zodii de foc si de pamant, care obisnuiesc sa-si urmeze si sa-si atinga scopurile propuse, in ciuda tuturor dificultatilor intalnite pe parcurs.

Pe 5 aprilie se incheie un ciclu anual si incepe un nou ciclu, care va dura pana in 2020. Unele persoane pot resimti acut schimbari majore in viata lor sau transformari radicale in intentiile si orientarile lor de pana acum.

Sentimentul de nesiguranta poate declansa rezolvari mult mai rapide decat de obicei. Graba strica treaba, asa ca aveti incredere si nu va grabiti mai mult decat este necesar. Decideti pe indelete ceea ce va doriti si actionati cu fermitate, in ritmul propriu. In aceasta perioada sunt mai sensibile: capul, dintii, muschii striati, limba, arterele, sangele, vezica biliara.

CITESTE CE ESTE SANKALPA: SEMNIFICATIE SI ROL

Se recomanda asanele care ajuta circulatia sangelui si relaxeaza sistemul nervos. Orientati-va, in practica voastra, pe intentii clare, pe ceea ce doriti sa schimbati si sa aduceti nou in viata voastra. Este o sansa de renastere, de noi proiecte si traiectorii. Tot ceea ce a fost fals, nesanatos, va fi purificat. Acordarea la voia divina, prin meditatie, poate spori intuitia, pentru alegeri intelepte. Se recomanda meditatia focusata pe depasirea fricilor, pe curaj, independenta si risc. Nu este momentul conformismului, ci al asumarii unor adevarate salturi in viata.

Este prima faza lunara de dupa retrogradarea lui Mercur. Chiar daca putem avea senzatia de rigiditate, de mai putina emotie, toate acestea nu sunt decat stari necesare pregatirii unei noi etape importante, a unei noi viziuni asupra vietii si a obiectivelor personale.

Puteti practica tacerea, pentru a intra in contact mai profund cu sine. Puteti arde ceva sau arunca ceva ce nu va mai foloseste, fie si in mod simbolic, pentru a face loc unor lucruri si situatii noi. Luna noua de pe 5 aprilie este considerata, in astrologie, anul nou. In practica yoga si in meditatie, concentrati-va atentia asupra plexului solar. Sunt recomandate posturile luptatorului, tipice Berbecului.

Acum este momentul de a va ridica si de a straluci. Este ocazia de a arunca tot ceea ce nu mai foloseste si de a sterge trecutul, pentru a beneficia de ofertele noi ale viitorului.

 

Hatha Yoga Seva va invita la Yoga Psychology Seminar, un eveniment unic, sustinut de Swami Abhishek Chaitanya Giri Maharaj. Swami este cel mai tanar din ultima generatie de preoti hindusi Maha Mandaleshwar. Astazi, India mai are doar 80 de calugari care detin acest titlu si care transmit mai departe invatamintele stravechi autentice. Seminarul va avea loc in zilele de 6-7 aprilie 2019, la Ramada Bucharest Convention Center. Detalii pentru inscrieri aici.

Comenteaza cu Facebook