Luna noua in Scorpion, 28 octombrie 2019, tratament prin soc Skip to main content
Luna noua in Scorpion, 28 octombrie 2019, tratament prin soc

Luni, pe 28 octombrie 2019, va fi luna noua in Scorpion, la 5.42 a.m., ora Romaniei. Momentul astrologic creeaza nevoia de a plonja cat mai profund in propriile sentimente. Cea mai pregnanta este dorinta de transformare emotionala acum, mai mult ca niciodata. Chiar daca nu este o etapa usoara si implica necesitatea de a schimba multe altele.

CITESTE Cele 5 stadii ale progresului spiritual, din perspectiva lui Guru Nanak

Relatiile superficiale nu mai sunt satisfacatoare, pentru ca nu au rolul de a purifica. Zonele predispuse la o sensibilitate sporita, in aceasta perioada, sunt: organele genitale, glandele genitale, uretra, ovarele, prostata.

Multi pot avea senzatia unui tratament soc in aceste zile. Se recomanda altruismul, cultivarea rabdarii, flexibilitatea, pentru a contracara senzatia de haos si pornirile impulsive. Poti resimti multa energie, dar si anxietate. Totul este imprevizibil si te poti simti ca si cum ai merge prin nisipuri miscatoare. Uranus contribuie si amplifica spontaneitatea, atat in sens pozitiv, cat si negativ. Pot avea loc accidente si alte evenimente similare. Nu este un moment bun pentru a-ti asuma riscuri.

Practica yoga pentru a-ti cultiva rabdarea si detasarea. Meditatia iti poate fi de mare folos sa te adaptezi mai usor la ceea ce traiesti acum. Incearca sa te obisnuiesti sa-ti ceri iertare atunci cand gresesti. Pentru aceasta, foloseste momentul de apogeu al lunii noi si amplifica energia astrala repetand mantra Om Mani Padme Hum. De asemenea, iti pot fi de folos mudrele, in special Ganesha Mudra.

CITESTE Semnificatii mudre executate cu mainile

Luna noua reprezinta sfarsitul unui ciclu si inceputul altuia, de 28 de zile. E timpul sa intorci o noua pagina din viata, sa demarezi un nou proiect. Nevoia de progres te indeamna sa acorzi o atentie sporita obiceiurilor proaste si sa incerci sa renunti la ele. Credinte limitative, comportamente nocive iti sunt scoase acum la iveala, pentru a le transforma.

Sporeste dorinta de libertate, sunt provocate relatiile, nevoia de independenta poate duce la despartiri, iar viata poate fi ravasita de aparitii si disparitii fulgeratoare. Pastreaza-ti mintea deschisa si manifesta rezultatele obtinute in urma practicii si in viata cotidiana.

Accentul influentei astrale se pune pe responsabilitate personala. Indiferent cat de puternic, de spiritual ai fi, acest moment iti aminteste smerenia si eliberarea pe care o capeti atunci cand iti ceri iertare. Aceasta practica, in sine, reprezinta un pas evolutiv catre spiritualitate autentica si spre o constientizare superioara

Comenteaza cu Facebook